Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto El este jandarmul care a murit într-un cumplit accident în Cluj. Adrian urma să se căsătorească anul viitor

Doar 25 de ani și multe planuri de viitor. Toate s-au spulberat într-o clipă fatală pentru Adrian, jandarmul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident de motocicletă, în localitatea Gherla, din județul Cluj.

de Alex Prunean

la 06.08.2024 , 12:53

Tânărul a pierit nevinovat, după ce un şofer, care nu a acordat prioritate, a intrat în plin într-un autoturism, care la rândul său a ricoșat pe contrasens în motocicleta pe care se afla Adrian. Inima bărbatului a cedat la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Urma să se căsătorească la anul

Vestea morții sale i-a întristat pe colegii săi, dar și pe cei apropiați. Tânărul urma să se căsătorească anul viitor. Nu a mai apucat să se bucure însă de nimic.

Articolul continuă după reclamă

„Mult prea devreme, destinul unui tânăr jandarm clujean s-a frânt brusc, în cursul zilei de luni, 5 august 2024. Colegul nostru, Csupe Adrian și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut în apropierea municipiului Gherla. Suntem cu sufletele alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și multă putere pentru a depăși această grea încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Jandarmeria Cluj.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii

Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului în jurul orei 16.10 Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 71 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Bistrița, care circula din direcția municipiului  Cluj-Napoca înspre municipiul Dej, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 35 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani, din Gherla, care circula din direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, femeia de 35 de ani, cât și tânărul de 25 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Tânărul de 25 de ani, un jandarm, nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. Din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » El este jandarmul care a murit într-un cumplit accident în Cluj. Adrian urma să se căsătorească anul viitor