Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un jandarm de 25 de ani din Cluj a murit, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită în plin de o mașină

Tragedie pe centura oraşului Gherla! Un jandarm de 25 de ani a fost ucis într-un accident cumplit cu motorul.

de Alex Prunean

la 06.08.2024 , 12:43

Nenorocirea s-ar fi prosus după ce un şofer nu ar fi acordat prioritate şi a intrat în plin într-un autoturism.

Cel din urmă vehicul a intrat pe contrasens unde s-a izbit de motocicleta jandarmului. Atât agentul, cât şi o altă femeie au fost transportaţi la spital. Din păcate, bărbatul a decedat la scurt timp.

Ce spun polițiștii 

Vezi și

Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului în jurul orei 16.10 Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 71 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Bistrița, care circula din direcția municipiului  Cluj-Napoca înspre municipiul Dej, intrând în coliziune cu aceasta.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 35 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani, din Gherla, care circula din direcția Dej înspre Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, femeia de 35 de ani, cât și tânărul de 25 de ani, au fost transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Tânărul de 25 de ani, un jandarm, nu a putut fi testat la fața locului cu etilotestul. Din nefericire, acesta a decedat la unitatea medicală.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un jandarm de 25 de ani din Cluj a murit, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită în plin de o mașină