Antena Meniu Search
x

Video Un jandarm din Bucureşti a oferit imaginile anului la parada de 1 Decembrie: cum a reuşit să cadă de pe cal

Festivităţile de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, au oferit şi momente amuzante.

de Redactia Observator

la 02.12.2021, 16:59

Vezi și

Dacă la Cluj, jandarmii nu au reuşit să-şi sincroneze pasul de defilare, la Bucureşti, unul dintre jandarmi a căzut de pe cal. Unul dintre jandarmii care avea misiunea de a patrula în zona Pieţei Presei Libere a fost surprins, înainte de începerea festivităţilor, cum încearcă să se urce pe cal.

Momentul, surprins şi postat pe Facebook de Radu Dragomir, s-a petrecut în Zona Pieţei Presei Libere, locul de unde a început defilarea către Arcul de Triumf. Jandarmeria Română admite că imaginile sunt reale şi spune că "a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă".

Comunicatul oficial al Jandermeriei

"Referitor la incidentul care a avut loc în zona Pieței Presei Libere, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Pe acelaşi subiect

Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Un jandarm din Bucureşti a oferit imaginile anului la parada de 1 Decembrie: cum a reuşit să cadă de pe cal