Meniu
Search
x

Jandarm găsit împușcat, la Alba. Bărbatul și-a tras două gloanțe în piept cu arma din dotare, în timpul serviciului

Un jandarm din Alba a fost găsit împușcat în timp ce se afla în serviciul de pază la sediul unităţii. Bărbatul de 49 de ani s-ar fi împușcat singur, în piept, folosind arma din dotare. La faţa locului au sosit cadrele medicale care nu au reuşit, însă, să îl salveze.

De Redactia Observator la 21.11.2021, 15:39

“Duminică, în jurul orei 12.34, un subofiţer din cadrul IJJ Alba, aflat în serviciu de pază la sediul unităţii, s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare. Imediat a fost anunţat serviciul de ambulanţă şi colegii din serviciu au executat manevrele de resuscitare, dar, din nefericire, acestea nu au avut succes. Precizăm că subofiţerul avea 49 de ani, era cadru al unităţii noastre din anul 1994 şi pe parcursul carierei a fost recompensat de mai multe ori pentru îndeplinirea foarte bună a îndatoririlor de serviciu”, a transmis IJJ Alba. 

Subofiţerul s-a împuşcat în piept, folosind armamentul din dotare, în timp ce era în serviciu de pază la sediul unității.

Potrivit IJJ Alba, la ultima testare psihologică, făcută în anul 2020, a fost declarat apt, iar de atunci nu a avut comportamente sau atitudini care să necesite intervenţia de specialitate a psihologului unităţii.

Anchetatorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care jandarmul şi-a luat viaţa.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Jandarm găsit împușcat, la Alba. Bărbatul și-a tras două gloanțe în piept cu arma din dotare, în timpul serviciului