Antena Meniu Search
x

Video Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"

Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea stânjenitoare a plutonului ales pentru parada de 1 Decembrie, organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Militarii au încercat să se sincronizeze în fața spectatorilor, însă rezultatul a fost sub așteptări.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 01.12.2021, 16:39

Vezi și

"Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj-Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat. În plan intern se vor face verificări asupra modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton", au transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.

Cele mai frumoase momente de la Parada de 1 Decembrie

Parada de 1 Decembrie din București a fost transmisă LIVE pe www.observatornews.ro. 1500 de militari cu peste o sută de mașini de luptă, rachete și mijloace tehnice au defilat pe sub Arcul de Triumf.

An de an, Arcul de Triumf este scena principală a paradei militare şi nu întâmplător. Este un reper istoric şi, totodată, un simbol al Capitalei noastre. Arcul de Triumf aminteşte de victoria Armatei Românie, în Primul Război Mondial, dar şi de Marea Unire de acum 103 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Jandarmeria Cluj și-a cerut scuze după defilarea dezastruoasă de 1 Decembrie: "Astfel de momente sunt de neacceptat"