Antena Meniu Search
x

Mama designerului Stephan Pelger, la slujba de înmormântare: "Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia"

La 44 de ani, creatorul de modă Stephan Pelger a decis să-şi pună capăt zilelor. Dusese o lungă luptă cu depresia şi dependenţele. Mai mult, artistul era chinuit de insomnii şi avea perioade în care lua zeci de pastile într-o singură zi, în speranţa că ar putea închide măcar pentru scurt timp un ochi.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 14:57

- Instagram

Designerul a fost internat la mai multe centre de psihiatrie din România, Austria şi Germania, însă nu a reuşit să treacă peste această afecţiune. "Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele", spunea el. Pe lângă toate acestea, apropiaţii mărturisesc că în ultima perioadă designerul se confrunta şi cu probleme financiare, în ciuda talentului inegalabil care îi adusese anterior succesul.

Stephan Pelger a susţinut public că moartea tatălui său, în 2019, dar şi gândul că mama lui suferă de o boală gravă l-au doborât. Mai mult decât atât, şocul pe care l-a avut la Cannes acum 5 ani, atunci când a fost bătut cu brutalitate şi jefuit l-a dărâmat. "Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte", afirma el.

Creatorul de modă a fost înmormântat ieri, 15 iunie. I s-a făcut o slujbă în faţa Capelei Cimitirului Evanghelic-Luteran din Capitală, în două limbi, atât română, cât şi germană. Aproximativ 200 de apropiaţi şi fani ai îndrăgitului designer au participat la funeraii şi l-au condus pe ultimul drum.

Pe lângă celebrităţile care au ţinut câte un discurs în semn de omagiu a fost şi mama adoptivă a lui Stephan Pelger. Aceasta a aflat de vestea cumplită în timp ce se afla internată într-un spital din Germania. Medicii au fost nevoiţi să o sedeze în aşa fel încât durerea de a-şi pierde unicul fiu să nu o afecteze şi din punct de vedere medical. În timpul înmormântării, femeia a avut o mărturisire şocantă, recunoscând, printre lacrimi, că şi-a dorit ca băiatul ei să aibă parte de o lume mai bună decât cea de pe Pământ. Ştia că nu se simte fericit, că depresia, insomniilor şi problemele financiare îl măcinau cu fiecare zi, motiv pentru care s-a rugat la Dumnezeu să-i curme suferinţa.

Pe acelaşi subiect

"Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!", a declarat mama adoptivă a regretatului designer, în timpul înmormântării.

Stephan Pelger s-a spânzurat joi în curtea casei sale

Designerul Stephan Pelger s-a spânzurat joi în curtea casei sale din centrul Capitalei. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Cu o seară în urmă, Stephan Pelger a stat singur la o masă dintr-un local şi a băut mai multe pahare de vin. 

După ceremonie de înmormântare, urna cu trupul neînsufleţit al designerului a plecat în Germania, unde a fost depus la locul de veci al familiei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mama designerului Stephan Pelger, la slujba de înmormântare: "Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. M-am rugat să-l ia"