Antena Meniu Search
x

Video Val de reacţii după moartea lui Stephan Pelger. Celebrul designer s-a sinucis la 44 de ani, chinuit de o suferinţă îndelungată. "E o depresie latentă"

Este doliu în lumea modei. Celebrul designer Stephan Pelger a murit, la doar 44 de ani. Creatorul de modă s-a sinucis. În ultimele ore, curg mesaje după mesaje în social media. Toate vedetele care l-au cunoscut şi i-au purtat sau admirat creaţiile îşi exprimă regretele.

de Redactia Observator

la 09.06.2023, 12:44

Vezi și

Creatorul de modă Stephan Pelger a murit. La 44 de ani, designerul s-a sinucis, după o luptă cruntă cu depedenţele. Suferea de depresie, chinuit de insomnii. Avea perioade în care lua zeci de pastile într-o singură zi, după cum mărturisea chiar el.

Creatorul de modă Stephan Pelger a murit la 44 de ani. S-a spânzurat în curtea casei

Ieşise de curând de la dezintoxicare şi, deşi mulţi apropiaţi ştiau de suferinţele lui, nimeni nu l-a mai putut salva. Cu câteva ore înainte de gestul extrem, ar fi băut mult vin la o terasă şi le-ar fi cerut ospătarilor să-i dea somnifere. Designerul Stephan Pelger s-a spânzurat în curtea casei sale din centrul Capitalei. Nu a lăsat niciun bilet de adio. O vecină l-a găsit şi a sunat la urgenţe.

"Vreau să fiu stăpân asupra lucrurilor pe care le fac. Le fac bine. Le fac conştient. Nimeni nu vorbeşte de depresie, nimeni nu vorbeşte de tristeţe, de singurătate. E o depresie latentă. Nu este o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, un om care mă bucur de viaţă, de prieteni, de ceea ce am făcut în atâţia ani", spunea Stephan Pelger, invitat la o emisiune TV, în ianuarie 2023.

Pe acelaşi subiect

Cine a fost Stephan Pelger, designerul preferat al unor nume mari

Stephan Pelger a absolvit Institutul de Modă de la Viena. A avut profesori care lucraseră cu Jean Paul Gaultier sau Vivienne Westwood. A decorat vitrine, a lucrat ca stilist la televiziunea germană, iar în 2011 şi-a deschis primul magazin la Munchen. A colaborat cu nume mari, la nivel mondial, din domeniu.

Era designerul preferat al Principesei Margareta şi al primei doamne, Carmen Iohannis. Din păcate, în ultimii ani a avut parte de experienţe grele. A luptat cu dependenţele şi cu cea mai păcătoasă boală, care de altfel i-a adus şi sfârşitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Val de reacţii după moartea lui Stephan Pelger. Celebrul designer s-a sinucis la 44 de ani, chinuit de o suferinţă îndelungată. "E o depresie latentă"