Antena Meniu Search
x

Video Dificultăţile care l-au doborât pe celebrul designer Stephan Pelger. A ales moartea după o lungă luptă cu depresia, probleme cu banii şi şocul trăit la Cannes

O veste cumplită a cutremurat ieri lumea mondenă. La 44 de ani, creatorul de modă Stephan Pelger a renunţat la viaţă după o lungă luptă cu depresia şi dependenţele. Chinuit de insomnii, avea perioade în care lua zeci de pastile într-o singură zi, după cum mărturisea chiar el. Ieşise de curând de la dezintoxicare. Depresia cu care învăţase să trăiască încă din copilărie nu era singura problemă a designerului Stephan Pelger. Apropiaţii spun că în ultima perioadă creatorul de modă avea şi o situaţie financiară precară. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 09.06.2023, 13:58

Vezi și

Principalul motiv pentru care cunoscutul designer a ales să-şi pună capăt zilelor ar fi fost depresia prin care trecea. Apropiaţii lui spun că lua şi câte 40 de pastile pentru că se confrunta cu insomniile. El a fost internat la mai multe centre de psihiatrie din România, Austria şi Germania, însă nu a reuşit să treacă peste această afecţiune.

Problemele care l-au doborât pe celebrul designer

Stephan Pelger a susţinut public că moartea tatălui său, în 2019, dar şi gândul că mama lui suferă de o boală gravă l-au doborât. Mai mult decât atât, şocul pe care l-a avut la Cannes acum 5 ani, atunci când a fost bătut cu brutalitate şi jefuit l-a dărâmat.

Vecinii şi apropiaţii spun că nu ar fi singura problemă cu care se confrunta, pentru că, în perioada pandemiei, afacerea lui a început să meargă din ce în ce mai rău şi avea şi probleme cu banii. În prezent, trupul neînsufleţit al creatorului de modă este la INML. 

Stephan Pelger s-a spânzurat joi în curtea casei sale

Designerul Stephan Pelger s-a spânzurat joi în curtea casei sale din centrul Capitalei. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Cu o seară în urmă, Stephan Pelger a stat singur la o masă dintr-un local şi a băut mai multe pahare de vin. Sunt ultimele imagini cu designerul în viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Dificultăţile care l-au doborât pe celebrul designer Stephan Pelger. A ales moartea după o lungă luptă cu depresia, probleme cu banii şi şocul trăit la Cannes