Antena Meniu Search
x

Video Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Designerul român avea 44 de ani şi ar fi suferit de depresie

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în apartamentul său din Bucureşti. Designerul de modă avea 44 de ani. Potrivit primelor informaţii, trupul acestuia ar fi fost descoperit de un vecin. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.06.2023, 18:31

Vezi și

Poliţiştii au fost sesizați joi după-amiază, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. Potrivit unor surse, este vorba despre designerul de modă Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul acestuia.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Stephan Pelger, designerul vedetelor

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuţi designeri de modă din România şi a creat de-a lungul timpului articole vestimentare pentru mai multe vedete. Acesta s-a născut în Braşov şi a urmat cursurile Institutului de Modă de la Viena.

Se pare că acesta se lupta cu depresia de ani de zile. În urmă cu doar două zile, creatorul de modă a scris un mesaj pe reţelele sociale adresat tatălui său decedat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, designerul se confrunta cu o insomnie cronică, iar de curând a afirmat: "Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele". El avea şi episoade de depresie.

În 2018, la Cannes, a fost agresat şi jefuit de două femei, fapt care l-a marcat puternic. "Încă iubesc Cannes şi mă voi întoarce aici, dar asta îmi va rămâne mereu în minte", afirma el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Designerul român avea 44 de ani şi ar fi suferit de depresie