Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mama din Galați și bebelușul ei, împinși pe scări de preşedintele asociaţei de proprietari, din cauza unor bucăți de parchet: "A început să ţipe la mine"

Situaţie revoltătoare la Galaţi. Un bebeluş de opt luni şi mama lui au fost atacaţi în scara blocului de administratorul imobilului. Bărbatul de 81 de ani a răbufnit în momentul în care femeia i-a cerut să elibereze rampa de pe casa scării pentru a putea coborî cu căruciorul. I-a împins pe cei doi cu uşa de la bloc, iar în cădere copilul a fost rănit la cap. Individul a primit control judiciar pentru 60 de zile.

de Adrian Obreja

la 04.10.2024 , 20:30

Cearta între femeia de 27 de ani şi preşedintele asociaţei de proprietari s-a iscat de la câteva materiale lăsate în urmă de muncitorii care au lucrat la reabilitarea liftului.

Totul a pornit de la niște bucăţi de parchet care stau depozitate pe rampa pentru persoane cu dizabilităţi sau părinţi cu bebeluşi. Stau depozitate aici de aproximativ o săptămână şi ceva, ceea ce femeia i-a reproşat preşedintelui asociaţei.

Bărbatul de 81 de ani a răbufnit și a împins-o pe tânără

Vezi și

"A început să ţipe la mine şi a găsit o scuză, că nu am plătit întreţinerea în cursul lunii respective şi de asta nu le scoate, că nu are bani să plătească oamenii. Dânsul a impins ușa, căruțul s-a dus pe trepte, a cazut cu faţa in jos, eu am alunecat şi totul s-a întâmplat.", spune mama.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 81 de ani a răbufnit. Fostul profesor a împins-o pe tânără cu uşa de la intrare. Femeia s-a prăvălit pe trepte cu tot cu bebeluşul de opt luni, aflat în căruţ. În cădere, copilul s-a lovit puternic la cap.

După 24 de ore, timp în care copilul a fost supus unor investigaţii, medicii au decis să îl interneze, în schimb trebuie să vină la spital în perioada următoare, pentru un alt consult.

Scandalurile între vecini au devenit, din păcate, normale, spun specialiştii.

Statisticile violenţelor în România sunt alarmante. Anul trecut, poliţiştii au deschis peste 32 de mii SCRIS CLASIC de dosare penale pentru loviri sau alte violenţe.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Mama din Galați și bebelușul ei, împinși pe scări de preşedintele asociaţei de proprietari, din cauza unor bucăți de parchet: "A început să ţipe la mine"