Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiat de 6 ani, împins în râpă de un prieten care a dus joaca la un pas de tragedie. Momentul a fost filmat

O joacă prostească ar fi putut să-l coste viaţa pe un băieţel de 6 ani dintr-o comună din judeţul Bacău. Copilul a fost împins într-o râpă adâncă de patru metri de prietenul lui, cu 7 ani mai mare. În urma căzăturii, băieţelul şi-a spart capul şi s-a ales cu mâna ruptă. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

de Clara Mihociu

la 02.08.2024 , 13:20

A fost deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce mama copilului în vârstă de 6 ani care a fost victimă în acets incident a depus o plângere la poliţie.

Joacă periculoasă: copil împins în râpă

De asemenea, femeia a postat şi pe reţelele de socializare un mesaj însoţit de imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă în care se vede cum băiatul ei în vârstă de 6 ani este aruncat în râpa adâncă de câţiva metri de către adolescentul în vârstă de 13 ani.

Vezi și

Femeia spune că vrea să se facă dreptate şi alţi oameni din localitate au răspuns la această postare spunând că la rândul lor au fost victime ale violenţei acestui adolescent.

S-a deschis un dosar penal în acest caz. Copilul de 6 ani a ajuns la spital după acest incident, a avut nevoie de îngrijiri medicale, având braţul rupt şi capul spart.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Băiat de 6 ani, împins în râpă de un prieten care a dus joaca la un pas de tragedie. Momentul a fost filmat