Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ori am alunecat, ori am fost împins". Băiețel de 10 ani din UK, aruncat de pe o stâncă de un bărbat, pentru că a încercat să-l împiedice să-i violeze sora mai mare

Caz de-a dreptul tulburător în UK. Un bărbat de 54 de ani a aruncat un băiețel de 10 ani de pe o stâncă de 30 de metri, după ce copilul a încercat să-l împiedice pe acesta să-i violeze sora. 

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 13:02

Băiețel de 10 ani, aruncat de pe o stâncă de un bărbat, pentru că încerca să-l împiedice să-i violeze sora mai mare
Băiețel de 10 ani, aruncat de pe o stâncă de un bărbat, pentru că încerca să-l împiedice să-i violeze sora mai mare - Profimedia (poză ilustrativă)

Anthony Stocks, în vârstă de 54 de ani, este acuzat că a luat-o pe tânără în grija sa, după ce i-a spus supraveghetorului său de la spitalul de psihiatrie că se căsătorește. Apoi ar fi început abuzul. Când fratele victimei a încercat să împiedice violul, Anthony l-a aruncat de pe o stâncă pe un trotuar de beton, potrivit The Sun.

Martorii îngroziți au auzit un „țipăt” înainte de a vedea un „trup mic” căzând la pământ. În mod șocant, băiatul a supraviețuit dar a fost transportat la spital cu răni foarte grave.

A încercat să ucidă un copil care încerca să-și apere sora 

Articolul continuă după reclamă

„Inițial, s-a crezut că ceea ce i s-a întâmplat a fost un accident îngrozitor – dar investigațiile au scos la iveală un adevăr mult mai întunecat”, au spus polițiștii.

Pe acelaşi subiect

Doi tineri l-au găsit pe copil pe poteca de beton, rănit grav. În loc să fugă, Anthony s-a alăturat celor doi martori care sunau disperați după ajutor.

Din cauza rănilor grave suferite la cap, copilul nu își aduce aminte foarte multe.

„I-am spus să nu se apropie de margine”, ar fi spus bărbatul.

„Le-a explicat polițiștilor „ori am alunecat, ori am fost împins”. Următorul lucru pe care și-l amintea a fost că era în spital”, au declarat autoritățilr.

Anthony Stocks neagă agresiunea sexuală și violul împotriva unei fete sub 13 ani, precum și tentativa de omor a băiatului. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Ori am alunecat, ori am fost împins". Băiețel de 10 ani din UK, aruncat de pe o stâncă de un bărbat, pentru că a încercat să-l împiedice să-i violeze sora mai mare