Antena Meniu Search
x

Mamă româncă şi fiul ei, ucişi de furtună în Grecia. Femeia şi băieţelul de 8 ani au fost striviţi de un acoperiş prăbuşit de vânt

Cei doi români ucişi de furtuna violentă care a lovit Halkidiki noaptea trecută sunt mamă şi fiu. Un al treilea român a fost rănit de vijelia devastatoare.

Cei doi români ucişi de furtuna violentă care a lovit Halkidiki noaptea trecută sunt mamă şi fiu. Un al treilea român a fost rănit de vijelia devastatoare.

Turiştii români morţi în Halkidiki, nordul Greciei, în urma unei furtuni extrem de violente care a lovit peninsula noaptea trecută sunt o mamă şi fiul ei.

Este vorba despre o femeie de 54 de ani şi băieţelul ei de numai 8 ani. 

Cei doi se aflau într-un restaurant în staţiunea Nea Plagia când acoperişul localului s-a prăbuşit din cauza vântului puternic.

Pe acelaşi subiect
Cei doi rommâni ucişi de furtuna violentă din Halkidiki sunt mamă şi fiu

Un martor al tragediei a povestit scene înfiorătoare din timpul furtunii, iar imaginile de la faţa locului sunt teribile.

Mamă româncă şi fiul ei ucişi de furtună, în Halkidiki

Din cauza rafalelor puternice de vânt, structura s-a năruit peste clienţii din interior. Pentru femeia de 54 de ani şi copilul ei de opt ani nu s-a mai putut face nimic. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre victimele furtunii se mai află doi cetăţeni cehi, care au murit după ce vântul a răsturnat vehiculul în care se aflau, şi doi ruşi, ucişi de un copac doborât de furtună.

Furtuna a lovit în plin sezon, când staţiunile erau pline de turişti.

"Am început să aud un vuiet, uşi trântite de am zis că vine cutremurul. Când să deschid uşa, ce să mai deschid uşa, că erau ţipete! Ploaia a izbit în usă", a declarat Cristina Apostu, o româncă aflată în Grecia.

Vijelia a făcut prăpăd în tot nordul Greciei, una dintre destinaţiile de vacanţă preferate ale românilor. Plaje întregi au fost devastate de rafalele violente de vânt.  

Plaje întregi au fost devastate de rafalele violente de vânt

Peste 100 de persoane au primit îngrijiri medicale, printre care se află şi un român.

Experţii greci spun că astfel de fenomene meteorologice sunt extrem de neobişnuite pentru această perioadă a anului. 

MAE informează cetăţenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia că Serviciul de Meteorologie a emis cod roşu de vreme nefavorabilă pentru zona Salonic, până în 12 iulie, respectiv furtuni puternice şi ploi torenţiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă româncă şi fiul ei, ucişi de furtună în Grecia. Femeia şi băieţelul de 8 ani au fost striviţi de un acoperiş prăbuşit de vânt