Antena Meniu Search
x

Primele imagini din locul unde au murit doi români, în Halkidiki. O femeie şi un băieţel, ucişi de o furtună devastatoare (Video)

Avem primele imagini din locul unde doi români au murit în timpul unei furtuni care a devastat noaptea trecută peninsula Halkidiki, în nordul Greciei. O femeie de 54 de ani şi un băieţel de 8 ani şi-au pierdut viaţa după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit din cauza vântului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.07.2019, 08:39

Avem primele imagini din locul unde doi români au murit în timpul unei furtuni care a devastat noaptea trecută peninsula Halkidiki, în nordul Greciei.

Este vorba despre o femeie de 54 de ani şi un băieţel de 8 ani.

Cei doi români au murit după ce acoperişul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit din cauza vântului extrem de puternic.

Pe acelaşi subiect

Pe lângă cei doi români, alţi patru turişti străini au murit în urma dezastrului produs de furtună, iar peste 100 de oameni au ajuns la spital, unii cu fracturi grave.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi turişti străini, din Cehia, au murit în rulota lor răsturnată, de asemenea, de vânt. Iar doi cetăţeni ruşi, între care un copil de 2 ani, au fost striviţi de un copac doborât de furtună.

De asemenea, un pescar este dat dispărut în urma fenomenelor meteo extreme din Halkidiki. Bărbatul este căutat acum de paza de coastă din Grecia.

În urma dezastrului provocat de furtună, autorităţile din Grecia au declarat stare de urgenţă în Halkidiki. Spitalul din localitate este plin de turişti care au suferit fracturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini din locul unde au murit doi români, în Halkidiki. O femeie şi un băieţel, ucişi de o furtună devastatoare (Video)