Antena Meniu Search
x

Video Mărturisirile cutremurătoare ale minorelor agresate sexual de un profesor din Călăraşi, la meditaţii: "M-a pupat pe obraz, aproape de gură"

În loc de meditaţii, atingeri şi propuneri indecente! Un profesor de matematică din Călăraşi a fost reţinut după ce ar fi agresat sexual, la el acasă, două eleve, de 14 şi 17 ani. Una dintre victime le-a spus reporterilor Observator că numărul fetelor abuzate ar fi mult mai mare, însă nu au curaj să-l reclame. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 14.02.2024, 19:49

Vezi și

La cursuri, profesorul de matematică de 52 de ani de la o şcoală gimnazială din Călăraşi poza într-un dascăl dedicat şi apropiat de elevi. Anchetatorii spun însă că era doar o mască. Bărbatul ar fi abuzat sexual cel puţin două eleve.  

Adina Dumitrescu, procuror: În timpul meditaţiilor pe care le oferea la domiciliul său, avea o atitudine necorespunzătoare, le atingea în mod nefiresc, le pipăia, le îmbrăţişa, le săruta pe obraz, frunte, toate acestea prezentându-le ca nişte gesturi fireşti, părinteşti. Propunându-le totodată să plece intr-o vacanţă, să se odihnească pe canapeaua din birou. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Totul s-ar fi întâmplat în această garsonieră. În încăperea în care făcea meditaţii, poliţiştii au găsit şi o cameră de supraveghere cu care acesta filma totul. 

Prima victimă are doar 14 ani

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorilor, o adolescentă de 14 ani ar fi fost prima victimă a dascălului. Din martie, anul trecut, ar fi suportat avansuri şi atingeri la multe dintre orele private de matematică. Zilele trecute, profesorul a agresat sexual o altă elevă, de 17 ani. Fata le-a povestit imediat părinţilor oroarea prin care a trecut. 

Elevă: Eram la meditaţii şi când am intrat în cameră erau luminile stinse. Am intrat, am crezut că mai e cineva. M-a luat în braţe, m-a pupat pe frunte, pe obraz. Nu îmi dădea drumul, l-am împins. Apoi m-a pupat iar pe obraz, aproape de gură.

Tatăl victimei: E un obsedat. A chemat-o mai devreme. Ea a simţit ceva aiurea. El a zis: "Las-o încolo de matematică! Mai bine stăm, ne distrăm! Bei un pahar cu vin?, Cum să beau vin. Hai, mă!" El s-a dus să se schimbe. A venit cu un cub de gheaţă. I l-a pus pe spate. 

Părinţii celor două eleve au depus plângere la poliţie.

Colegii profesorilor au fost şocaţi de veste

Directoare şcoală: Este anchetat, e singura informaţie pe care o pot oferi. Pentru mine a fost un şoc. Noi nu am primit nicio informaţie nici de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, nici de la Poliţia Locală. Fetele nu erau din şcoală. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Conducerea şcolii spune că nu a avut niciun incident legat de respectivul bărbat şi că nimeni nu a făcut nicio sesizare. Nici scrisă, nici verbală. 

Nu este primul caz de acest fel din Călăraşi. În 2021, un alt dascăl care preda engleză şi matematică a agresat sexual elevele pe care le primea acasă la meditaţii. Tot în urmă cu trei ani, un profesor de la două şcoli din oraş a forţat o fată de doar 15 ani să se prostitueze chiar în apartamentul lui.

Ultimele date arată că opt copii sunt abuzați sexual în fiecare zi, în medie, în România. Iar 55% dintre elevii şi studenţii care au participat la un studiu  privind fenomenul hărţuirii în sistemul de învăţământ din România au trecut prin cel puţin o situaţie de abuz sexual în liceu sau facultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Mărturisirile cutremurătoare ale minorelor agresate sexual de un profesor din Călăraşi, la meditaţii: "M-a pupat pe obraz, aproape de gură"