Antena Meniu Search
x

Video Un profesor de matematică din Călărași, acuzat că a agresat sexual două eleve în timpul meditațiilor. Una din fete ar fi spus totul părinților

Un profesor de matematică din Călăraşi a fost reţinut pentru că ar fi agresat sexual două fete, în timpul meditaţiilor. Victimele au 14 şi 17 ani, iar abuzurile s-ar fi petrecut în casa profesorului, unde aveau loc orele de pregătire. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 14.02.2024, 14:08

Vezi și

Potrivit unor surse din anchetă, totul a ieșit la iveală după ce una dintre fete a povestit totul părinților săi. Polițiștii au descoperit că în luna martie a anului trecut, precum și în luna februarie a acestui an, în timpul orelor de meditație la matematică, pe care le oferea la domiciliu, bărbatul de 52 de ani ar fi atins în scop sexual două fete de 14 și 17 ani.

Bărbatul nu recunoaște nimic 

Profesorul predă la Școala Gimnazială din Răzvani, județul Călărași. Anchetatorii au făcut o percheziție domiciliară la locuița sa, de unde au ridicat mai multe telefoane, laptopuri dar și camere de supraveghere.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și până în acest moment nu și-a recunoscut fapta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un profesor de matematică din Călărași, acuzat că a agresat sexual două eleve în timpul meditațiilor. Una din fete ar fi spus totul părinților