Antena Meniu Search
x

Medicul Ovidiu Burlacu, specialist în chirurgie toracică, a murit la doar 58 de ani

Medicul Ovidiu Burlacu, medic chirurg la Spitalul Municipal din Timişoara, a murit duminică, 5 septembrie. Medicul avea doar 58 de ani.

de Redactia Observator

la 06.09.2021, 11:18

Medicul Ovidiu Burlacu, specialist în chirurgie toracică, a murit la doar 58 de ani
- tion.ro

Anunţul a fost făcut reprezentanţii Spitalului "Victor Babeş" din Timişoara. "Lumea medicală din Timișoara este mai săracă. Unul dintre cei mai cunoscuți, apreciați și iubiți specialiști în chirurgie toracică ne-a părăsit. Medicul care a salvat viețile a mii si mii de pacienți (…) A fost un exemplu pentru sute de medici rezidenți și și-a pus amprenta pe traseul profesional al fiecăruia dintre ei. Ovidiu Burlacu a lucrat, însă, ani de zile alături de colegii noștri pneumologi și a răspuns prezent ori de cate ori i-a fost solicitat ajutorul. Ne-a sprijinit să implementăm în spital proceduri chirurgicale noi, aplicate până atunci doar în cele mai moderne unități sanitare din Occident. Noi, cei de la Victor Babeș, l-am considerat întotdeauna ca fiind un membru al familiei spitalului nostru. Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină", se arată în mesajul transmis reprezentanţii spitalului, citat de tion.ro.

Medicul Ovidiu Burlacu a încetat din viaţă duminică după-amiază, la doar 58 de ani. Ovidiu Burlacu era medic specialist în chirurgie toracică şi a condus Secția de Chirurgie Toracică a Spitalului Municipal Timișoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medicul Ovidiu Burlacu, specialist în chirurgie toracică, a murit la doar 58 de ani