Antena Meniu Search
x

Mesajul fratelui Flaviei, fata găsită moartă în cadă de iubitul ei, în Deva: 'Nu a simţit durere'

Fratele Flaviei, tânăra în vârstă de 24 de ani care a fost găsită moartă în cada plină de apă dintr-un apartament din Deva, a postat un mesaj pe Facebook cu privire la cauza morţii surorii sale.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.05.2019, 12:40

Fratele Flaviei, tânăra în vârstă de 24 de ani care a fost găsită moartă în cada plină de apă dintr-un apartament din Deva, a postat un mesaj pe Facebook cu privire la cauza morţii surorii sale.

Deşi o publicaţie a anunţat că medicii legişti ar fi descoperit substanţe interzise în organismul Flaviei, poliţiştii din Deva au explicat că necropsia nu a fost efectuată, motiv pentru care o astfel de informaţie nu poate fi adevărată.

Flavia a fost găsită moartă, în cada plină de apă din apartamentul din Deva în care locuia cu iubitul ei şi familia acestuia.

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută, ieri după-amiază, chiar de iubitul fetei.

Pe acelaşi subiect

Acesta a sunat disperat la numărul de urgenţă 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă.

Flavia Ioana, o fată de 24 de ani din Deva, a fost găsită moartă în cada plină de apă

Astăzi, fratele Flaviei a postat pe Facebook un mesaj pentru toţi cei interesaţi de sora sa.

"Stiu ca toti asteptati rezultatul autopsiei surorii mele,Ioana Flavia,care ieri a decedat.

Concluzia medicului legist este urmatoarea: Moarte prin innecare,survenita in urma alunecarii din pozitie verticala(din picioare),moment in care cu ceafa s-a lovit de marginea cazii.In momentul loviturii,la nivelul coloanei si a nervului principal din acea zona,s-a produs o paralizie totala. Practic, a murit innecata, fara sa simta durere sau sa fie constienta. Dumnezeu s-o ierte", a scris fratele fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul fratelui Flaviei, fata găsită moartă în cadă de iubitul ei, în Deva: 'Nu a simţit durere'