Antena Meniu Search
x

Foto Mesajul sfâșietor al iubitei lui Radu Andrei, șoferul care ar fi provocat accidentul cu 7 morți din Iași. Urmau să se căsătorească la toamnă

Iubita lui Radu Andrei, șoferul în vârstă de 26 de ani care ar fi provocat accidentul cu 7 morți din Iași, a postat un mesaj dureros pe Facebook.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 16:47

șoferul care ar fi provocat accidentul cu 7 morți din Iași și iubita lui
Mesajul sfâșietor al iubitei lui Andrei, șoferul care ar fi provocat accidentul cu 7 morți din Iași. Urmau să se căsătorească la toamnă - Facebook

"Durerea mea nu o sa mi-o aline nimeni.. iubirea mea, sufletul din mine..", a scris pe Facebook Alexandra. Strigătul de durere al tinerei a strâns sute de reacții și comentarii dintre cele mai triste. "Alexandra, sufletul meu plânge alături de al tău, pentru că știu ce băiat minunat era Andrei, noi toți din familie l-am iubit din prima clipă! Te rog fii puternică!", a scris o apropiată. "Suflet frumos si drag... cum ai pustiit tu tot in urma ta! Ingerii sa iti vegheze drumul lin catre CER!!! Nu te vom uita niciodata!!!", se arată într-un alt comentariu.

Radu Andrei urma să se căsătorească în toamnă

Unchiul șoferului de camion, care ar fi provocat accidentul cu șapte morți din județul Iași, povestește că tânărul lucra de aproape șase ani pe camion. Tânărul, care avea 26 de ani, urma să se căsătorească în acest an, la începutul lunii septembrie.

"Lucra la o firmă la Dumești. Urma să se căsătorească acum, curând. Nu are copii. Stătea cu viitoarea soție la Dumești", a spus unchiul lui Radu Andrei. Unchiul şoferului de camion spune că tânărul lucra de patru ani la firma respectivă și de aproape șase ani pe astfel de vehicule. Tatăl șoferului, care lucrează în Italia, a aflat din presă despre tragedie. 

Pe acelaşi subiect

"Tatăl e în Italia, mama e în Cipriu. E foarte mare durerea. Tatăl a plecat deja din Italia, când a aflat dimineață de la știri. El mi-a dat telefon să văd care e treaba. Și, uite, e întins pe asfalt. (...) O clipă de neatenție și poți regreta o viață. Așa a fost să fie", a mai spus unchiul șoferului de camion.

Filmul accidentului cu șapte morți din județul Iași

Accidentul teribil s-a produs pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din România, Drumul Naţional 28 care leagă Iași de oraşul Târgu Frumos. Șapte oameni şi-au pierdut viaţa după ce şoferul unui camion ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a acroşat o ambulanţă şi a lovit o dubă în care se aflau şase muncitori. Şoferul vinovat şi muncitorii au murit pe şosea. Femeia însărcinată care se afla în ambulanţă a scăpat miraculos. Imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional:

Imaginile de la locul accidentului sunt greu de privit. O dubă trasformată într-un munte de fiare, un camion distrus şi o ambulanţă lovită. Şi, lângă maşini, şapte oameni care au pierit în impact.

Singurii supravieţuitori, cei din ambulanţă

Singurii care au scăpat cu viaţă sunt cei din ambulanţă. Şoferul a fost rănit la picior, asistenta a ajuns la spital în stare de şoc, iar femeia care era însărcinată a fost dusă la maternitate, pentru că era în travaliu. 

Zona unde s-a produs accidentul este una dintre cele mai periculoase porţiuni de şosea din România. O arată cele 46 de cruci aflate pe marginea Drumului European, pe o distanţă de numai 40 de kilometri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mesajul sfâșietor al iubitei lui Radu Andrei, șoferul care ar fi provocat accidentul cu 7 morți din Iași. Urmau să se căsătorească la toamnă