Antena Meniu Search
x

Video Jale mare la înmormântarea lui Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul din Iași. Tânărul a lăsat în urmă doi copii mici

Durere mare în comuna Balş, judeţul Iaşi, acolo unde Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul de la Bălțați, este înmormântat. Tânărul de 32 de ani era tatăl a doi copii mici - un băiețel de 4 ani și o fetiță de 9 ani.  

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 18:05

Vezi și

Doi dintre cei șase prieteni morți în accidentul cumplit petrecut marți în județul Iași sunt conduși pe ultimul lor drum. Unul dintre ei este Marcel Moroșanu, un tânăr de 32 de ani, tatăl a doi copilași, o fetiță de 9 ani și un băiețel de 4 ani. Anul trecut, bărbatul i-a dat a doua şansă la viaţă surorii lui, care a fost la un pas de moarte. I-a donat celule stem şi, astfel, a salvat-o. 

În dimineaţa fatidică, a avut o parcă presimţire. "A zis să am grijă de copii. Şi l-am așteptat să mă sune la 12. Şi n-a mai sunat", mărturisea distrusă de durere soţia lui Marcel Moroşanu, după tragedie.

Te-ar putea interesa și: David Beckham, dezvăluire incredibilă despre soţia sa: „Victoria mănâncă acelaşi lucru de 25 de ani!”

Astăzi, tânărul a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și colegi.

Pe acelaşi subiect

Șase prieteni au sfârșit pe Drumul Morții, în Iași

Reamintim că, marți, șapte oameni au murit într-un accident cumplit pe Drumul Morţii, în judeţul Iaşi. Şase tineri, colegi de muncă, au plecat cu o dubă de acasă fără să ştie că nu-şi vor mai vedea niciodată familia. 

Al şaptelea, şoferul unui camion, un tânăr de 26 de ani, urma să se căsătorească. Într-o curbă periculoasă, acesta a pierdut controlul, cel mai probabil, din cauza vitezei, şi a intrat pe contrasens. TIR-ul a lovit mai întâi o ambulanţă în care era o gravidă în travaliu, apoi a spulberat duba din spatele salvării. Impactul a fost atât de puternic încât atât camionul, cât şi autoutilitara au fost distruse aproape complet şi s-au răsturnat la marginea drumului. Niciunul dintre cei șapte nu a mai putut fi salvat.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat a decis să mănânce doar carne crudă timp de 78 de zile. Ce a pățit în scurt timp

O minune, în mijlocul tragediei

În mijlocul tragediei, însă, s-a întâmplat o minune. Tânăra care se afla în ambulanță a scăpat cu viaţă şi a dat naştere unui băieţel sănătos.

Accidentul a avut loc pe un drum din Moldova aflat în prelungirea Drumului Morţii, E85. În zonă, există o cruce la fiecare kilometru. În vară, alţi şapte oameni au murit, pe E85, în judeţul Bacău, după ce un microbuz s-a ciocnit cu o maşină.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Jale mare la înmormântarea lui Marcel Moroșanu, unul dintre muncitorii morți în accidentul din Iași. Tânărul a lăsat în urmă doi copii mici