Antena Meniu Search
x

Mesajul transmis de prietena lui Vlad Voiculescu, după demiterea sa de la Ministetrul Sănătăţii: "Fatidic şi-au ales momentul sacrificiului"

Fosta jurnalistă Laura Ştefănuţ şi iubita lui Vlad Voiculescu a avut o primă reacţie după demiterea sa de la Ministerul Sănătăţii pe pagina sa de Facebook. Aceasta vede demiterea ca un sacrificiu înainte de Paşte.

de Monica Palade

la 14.04.2021, 18:48

Mesajul transmis de prietena lui Vlad Voiculescu, după demiterea sa de la Ministetrul Sănătăţii: "Fatidic şi-au ales momentul sacrificiului" - Facebook

„Fatidic și-au ales momentul sacrificiului. Într-o zi ploioasă, cu puțin înainte de Paște. 

Oamenii pleacă, unii dispar cu totul, dar ideile și valorile rămân”, a scris Laura Ştefănuţ. 

Cine este Laura Ştefănuţ

De-a lungul timpului, Laura Ștefănuț a scris pentru diverse publicații din România. Cariera și-a început-o cu postul de reporter la ziarul România Liberă, colaborând şi cu postul de televiziune germană ARD Studio Sudosteuropa Wien, și Digi 24. Mai apoi a continuat cu publicațiile Casa

Pe acelaşi subiect

Jurnalistului sau Decât o Revistă, ulterior s-a alăturat publicației Libertatea, unde a scris pe domeniul social.Aceasta s-a implicat și în alte proiecte precum Think Outside the Box, Casa Jurnalistului și publicația Brrlog, iar în cadrul Galei Premiilor The Woman, aceasta a câștigat premiul The Woman Journalist of the Year.

Reamintim că Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății. Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit în această dimineață cu vicepremierul Dan Barna, fiind extrem de nemulțumit de scandalurile în lanț din jurul Ministerului Sănătății. Voiculescu este al treilea ministru al Sănătății schimbat din funcție de la debutul pandemiei COVID-19 în România. De asemenea, de la Ministerul Sănătății pleacă și secretarul de stat Andreea Moldovan.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul Florin Cîțu, printr-o postare pe pagina de Facebook a Guvernului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Mesajul transmis de prietena lui Vlad Voiculescu, după demiterea sa de la Ministetrul Sănătăţii: "Fatidic şi-au ales momentul sacrificiului"