Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care criminalul din Arad cară trupul fără viață al fetiței într-o valiză a fost filmat. Alături de el, era și frățiorul copilei

O cameră de supraveghere a filmat momentul în care tânărul din Arad arestat pentru uciderea Antoniei, fetița de 4 ani a iubitei sale, cară un geamantan în care se afla trupul neînsuflețit al copilei. Alături de el, se afla şi fratele fetiţei, un copil de doar trei ani, care a fost martor la orori.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 15:16

Vezi și

În înregistrare se vede cum tânărul de 23 de ani cară relaxat geamantanul, urmat îndeaproape, cu pași repezi, de fratele copilei ucise. 

Imaginile au fost filmate de o cameră de supraveghere, imediat după comiterea crimei. 

Bărbatul a luat un taxi și, în scurtă vreme, avea să scape de cadavru. Terenul unde a fost aruncat trupul copilei se află la cinci minute distanţă cu maşina. Ucigaşul cunoştea zona. I-a cerut taximetristului să îl lase un pic mai departe de câmp. Apoi a luat-o pe jos. Ca să-l ţină ocupat pe fratele Antoniei, l-a lăsat să se uite la desene animate pe telefon. 

Tatăl vitreg al fetiței de 4 ani a mărturisit totul în fața anchetatorilor

Pe acelaşi subiect

Ieri, magistrații au luat primele decizii după crima din Arad.

Tânărul de 23 de ani care a recunoscut că a ucis-o pe Antonia, în vârstă de 4 ani, și i-a dat foc cu acetonă, pe un câmp, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de violență în familie, omor și profanare de cadavre. Pentru fapta sa, bărbatul își poate petrece tot restul vieții în închisoare.

Tragedia a avut loc marțea trecută, atunci când mama fetei, însărcinată cu al treilea copil, era la maternitate, ca să nască. I-a lăsat în grija bărbatului pe Antonia şi pe fratele ei mai mic. Copiii ei dintr-o altă relaţie. Tatăl natural al copilei, care locuieşte în Olanda, vrea să vină în România să îşi ia fiul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care criminalul din Arad cară trupul fără viață al fetiței într-o valiză a fost filmat. Alături de el, era și frățiorul copilei