Antena Meniu Search
x

Video Cazul fetiţei ucise în Arad, reconstituit. Criminalul, consumator de şoricioaică, a omorât-o pe Antonia în faţa fratelui mai mic

Misterul crimei înfiorătoare din Arad a fost elucidat. Copila de patru ani a fost ucisă de tatăl vitreg. Crima odioasă a avut loc cu fratele mai mic al fetei în casă. Totul a ieşit la iveală, după ce un vecin a recunoscut imaginea reconstiuită a fetei şi a alertat poliţia. Deşi iniţial a minţit şi a susţinut că moartea fetei a fost accidentală, după o noapte de audieri individul a mărturisit totul. Imaginile şi detaliile au puternic impact emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 02.11.2021, 19:28

Vezi și

Criminal deghizat în iubit şi în tată drăgăstos. Tânărul de 23 de ani a recunoscut însă, în faţa anchetatorilor, că ucis-o pe Antonia. Explicaţia e la fel de halucinantă ca gestul în sine. Micuţa de patru de ani l-ar fi enervat pentru că voia să se joace cu el. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. Martor forţat la crimă a fost fratele mai mic al fetei.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Acum a recunoscut. A minţit pe toată lumea. După ce fotografiile au ajuns în mass media a vrut să se prezinte la Parchet”.

Totul s-a întâmplat marţea trecută. Mama fetei, însărcinată cu fiul bărbatului, a plecat la maternitate, ca să nască. I-a lăsat în grija bărbatului pe Antonia şi pe fratele ei mai mic. Ambii, copiii ei dintr-o altă relaţie. Câteva ore mai târziu, Antonia era moartă. Individul nu s-a pierdut nicio clipă cu firea. Timp de câteva ore a plănuit cum să scape de trupul ei. A spălat-o ca să şteargă probele, apoi i-a îndesat trupul într-o valiză. Înainte să plece de acasă a luat şi două sticle de acetonă cu el.

Tatăl vitreg a ucis-o pe Antonia în prezența fratelui mai mic

Pe acelaşi subiect

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Am şi ridicat de la faţa locului un geamantan în care există şi urme de sânge”

Iulia Pop, reporter Observator:Cu trupul firav al micuţei îngrămădit într-un geamantan bărbatul a ieşit din bloc şi s-a urcat într-un taxi. Aşa a ajuns pe câmpul unde avea să-şi abandoneze victima”.

Terenul unde a fost aruncat trupul copilei e la cinci minute distanţă cu maşina. Cunoştea zona. I-a cerut taximetristului să îl lase un pic mai departe de câmp. Apoi a luat-o pe jos. L-a luat şi pe fratele Antoniei cu el. Ca să-l ţină ocupat şi să nu i pună întrebări l-a lăsat să se uite la desene animate pe telefon.

A încercat să o incendieze stropindu-i cadavrul cu acetonă

Iulia Pop, reporter Observator: ”Trupul fetiţei a fost adus chiar aici. Este exact lângă drum. Micuţa a fost stropită cu acetonă, iar urmele incendiului se văd şi acum.”

Totul, sub ochii băieţelului de doar trei ani. Când a crezut că şi a ascuns urmele, s-au întors apoi acasă, cu un alt taxi. În aceaşi zi, l-a dus pe fratele copilei la bunici. N-a suflat o vorbă despre ce a făcut. Ba chiar, a postat fotografii cu nou-născutul lui. 

Tatăl criminal, declarație de dragoste pentru mama fetiței ucise

Duminică seara, la şase zile după ce i-a ucis fiica, bărbatul a postat pe Facebook o declaraţie de dragoste pentru mama ei. Femeia i-a răspuns cu o melodie de dragoste. În paralel însă, bărbatul îşi făcea planul ca să scape.

Ieri, mama copilei s-a întors acasă. A insistat să meargă să-şi vadă copiii. Abia atunci, plângând, bărbatul i-ar fi spus că Antonia nu mai e. A minţit că fata ar fi căzut în baie, s-ar fi lovit la cap de cadă, iar el, speriat, a ascuns trupul.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”Mama fetiţei l-a crezut, l-a crezut”.

O vecină a mers la poliție după ce i-a recunoscut chipul la televizor

Ba chiar, l-a compătimit. Au văzut împreună imaginile cu chipul reconstituit al fetei şi au decis că vor merge la poliţie. Doar că, între timp, un vecin a recunoscut-o pe Antonia.

Ruxandra Tarcea, Parchet: ”La ora 20.30 o persoană s-a prezentat la sediul IPJ Arad şi a comunicat că a recunoscut-o că este fiica unei persoane care locuieşte cu concubinul ei”

Seara trecută, oamenii legii i-au găsit şi pe bărbat şi pe mama fetei acasă.

Iniţial, tânărul le-a spus anchetatorilor aceaşi minciună pe care a spus-o şi mamei copilei.

Pavel Palcu, procuror criminalist: ”I-am spus ieri că nu se poate în baie pe ambele părţi, mai ales că e şi lovitura din spate”.

Aşa că a mărturisit. Azi, anchetatorii l-au dus în apartamentul unde a avut loc crima ca să reconstituie omorul.

Tatăl biologic al Antonei este în stare de șoc

Tatăl copilei e în stare de şoc. Locuieşte în Olanda, dar este hotărât să vină în România să îşi ia fiul.

Tatăl fetiţei: ”Eu până acum doar am plâns. Nu am putut să vorbesc cu nimeni. Avea grijă de copii, nu era o femeie care să nu aibă grijă de copii. Antonia pentru mine a fost totul. Pentru că avea probleme şi nu prea vorbea. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva”

Vecinii sunt şocaţi. Mai ales că pe acceaşi stradă unde a avut loc crima a fost aruncat în aer omul de afaceri Ioan Crişan, în vară.

Nici prietenii lui nu-şi explică cum a putut face aşa ceva. Părea foarte îndrăgostit de mama fetei. Ambii au zeci de poze împreună pe reţelele de socializare în care îşi proclamă iubirea. Individul are poze chiar cu Antonia, în timp ce micuţa îl ţine strâns în braţe.

Prieten: ”Era băiat foarte bun, liniştit, nu avea probleme, nu făcea scandaluri, era fiu de pocăiţi”.

Bărbatul a recunoscut însă în faţa anchetatorilor că obişnuia să se drogheze. Cu o substanţă ieftină, şoricioaică, potrivit surselor Observator. Printre alte efecte cumplite, drogul zombie, cum mai e numit, sporeşte agresivitatea. În ultimii ani, pe străzile din arad au fost filmaţi mai mulţi tineri agonizând isub influenţa acestui drog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cazul fetiţei ucise în Arad, reconstituit. Criminalul, consumator de şoricioaică, a omorât-o pe Antonia în faţa fratelui mai mic