Antena Meniu Search
x

Video Crima din Arad. Ce pedeapsă riscă individul care a ucis-o pe fetița de 4 ani. A mărturisit totul în fața anchetatorilor

Magistrații au luat primele decizii după crima din Arad. Tânărul de 23 de ani care a ucis-o pe Antonia, în vârstă de 4 ani, și i-a dat foc cu acetonă, pe un câmp de lângă Arad, a fost arestat preventiv și riscă închisoare pe viață.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 02.11.2021, 20:36

Vezi și

Mama copiilor a fost și ea audiată. Deocamdată nu sunt formulate acuzații împotriva sa. De altfel, chiar de la aceste audieri a aflat, de la anchetatori, prin ce chin a trecut și ce moarte violentă a avut copilul sau. Călău i-a fost chiar bărbatul iubit. Primește acum consiliere psihologică din partea Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului. Și ea și băiețelul de 3 ani. Sprijinul este esențial, mai ales pentru o femeie care a trecut printr-o naștere. Tatăl biologic al fetiței lucrează în străinătate și ar fi aflat deja de tragedie. Cât despre suspectul de crimă, bărbatul a ajuns în față magistraților Tribunalul Arad, unde a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Este acuzat de violență în familie, omor și profanare de cadavre. Pentru fapta să își poate petrece tot restul vieții în închisoare.

Cazul fetiţei ucise în Arad, reconstituit

Misterul crimei înfiorătoare din Arad a fost elucidat. Copila de patru ani a fost ucisă de tatăl vitreg. Crima odioasă a avut loc cu fratele mai mic al fetei în casă. Totul a ieşit la iveală după ce un vecin a recunoscut imaginea reconstiuită a fetei şi a alertat poliţia. Deşi iniţial a minţit şi a susţinut că moartea fetei a fost accidentală, după o noapte de audieri individul a mărturisit totul. Imaginile şi detaliile au puternic impact emoţional.

Criminal deghizat în iubit şi în tată drăgăstos. Tânărul de 23 de ani a recunoscut însă, în faţa anchetatorilor, că ucis-o pe Antonia. Explicaţia e la fel de halucinantă ca gestul în sine. Micuţa de patru de ani l-ar fi enervat pentru că voia să se joace cu el. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. Martor forţat la crimă a fost fratele mai mic al fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crima din Arad. Ce pedeapsă riscă individul care a ucis-o pe fetița de 4 ani. A mărturisit totul în fața anchetatorilor