Antena Meniu Search
x

Copil de 10 ani lovit mortal de un motociclist, pe Calea Văcărești, în Bucureşti (Video)

Un copil de 10 ani a murit, după ce a fost lovit de un motociclist, pe Calea Văcăreşti din Bucureşti. Motociclistul se află în stare gravă, la spital.

de Redactia Observator

la 28.06.2020, 12:37

Vezi și

Din primele informaţii, se pare că un grup de copii a traversat când semaforul avea culoarea roşu, iar motociclistul nu a observat, sau nu a putut să frâneze la timp, lovindu-l mortal pe unul dintre copii, în vârstă de 10 ani. 

Potrivit unui martor la incident, motociclistul ar fi avut viteză. În urma căzăturii, motociclistul s-a accidentat şi el destul de grav.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

"În jurul orei 10.50, conducătorul unei motociclete în vârstă de 40 ani care se deplasa pe Calea Văcărești din direcția Șos Mihai Bravu către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns la stația STB Pridvorului, a surprins și accidentat un pieton minor în vârstă de aproximativ 10 ani, care traversa partea carosabilă. Sunt acordate îngrijiri medicale atât pietonului, cât și motociclistului. Traficul este restricționat pe Calea Văcărești, sensul Șos Mihai Bravu către Piața Sudului. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului rutier", informează poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de 10 ani lovit mortal de un motociclist, pe Calea Văcărești, în Bucureşti (Video)