Antena Meniu Search
x

Video Nicolae, șoferul de microbuz ucis la Bolintin-Vale, condus pe ultimul drum. Bărbatul lasă în urmă doi copii mici

Nicolae, șoferul de microbuz care a murit după ce a fost lovit cu o pavelă în cap pe o stradă din Bolintin-Vale, când încerca să prindă un individ care-i înţepase roata maşinii, a fost înmormântat. Bărbatul de 47 de ani a lăsat în urmă doi copii mici.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 13:37

Vezi și

Crima a stârnit proteste şi a reaprins conflicte vechi, nerezolvate, din comunitate. Filmul crimei din Bolintin-Vale a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Atenţie, imaginile au puternic impact emotional!

Sunt ultimele clipe din viaţa şoferului de microbuz. Bărbatul în tricou alb aleargă pe mijlocul şoselei încercând să-i ajungă din urmă pe cei patru agresori. Un individ în geacă roşie se repede spre el. Bărbatul se fereşte, cel mai probabil, de o piatră aruncată.

După ce ezită o clipă, continuă să-i urmărească, dar acelaşi individ îl loveşte din nou cu o pavelă. În secvenţa următoare, victima cade secerată. 

Pe acelaşi subiect

Nicolae, șoferul de microbuz ucis în Bolintin-Vale, a fost înmormântat

Bărbatul de 47 de ani a fost înmormântat. Nicolae era şofer de maxi-taxi şi făcea curse între Bolintin Vale şi Bucureşti. Pe 9 ianuarie, agresorii i-au blocat microbuzul şi s-au urcat ca să caute "o femeie cu un copil". Femeia îl părăsise pe unul dintre ei, iar acesta bănuia că a fugit la Bucureşti, cu microbuzul. Şoferul i-a dat jos, dar când să plece, a văzut că suspecţii i-au înţepat o roată. S-a luat după ei sperând că va prinde măcar unul, să-l dea pe mâna poliţiei.

Crima a fost scânteia care a declanşat o răscoală în Bolintin Vale. Suspecţii sunt din Răcari, judeţul Dâmboviţa, şi s-au mutat în urmă cu mai bine de zece ani la marginea oraşului. Şi-au ridicat case ilegal şi se ocupă cu infracţiuni.

Ancuţa Constantin, localnică: Oamenii au fost aduşi cu maşinile să voteze. Şi asta e de foarte mulţi ani//////. Asta a fost picătura care a umplut paharul.

La nivelul judeţului, prefectul nu are informaţii despre ei.

Aneta Matei - prefect Giurgiu: Vor fi luate măsuri pentru identificarea celor care locuiesc în acea zonă şi care fac astfel de probleme. Până şi noi, care suntem de câteva ore pe aici, îi ştim şi cum arată şi aproape cum se numesc. Haideţi să vă explice domnul primar...

Doar că, de doi ani,  primarul nu pune în aplicare o decizie judecătorească de demolare a două dintre case. 

Daniel Trăistaru, primarul oraşului Bolintin Vale: Din cauza pandemiei, nu am găsit executor judecătoresc care să ne ajute să punem în aplicare. 

Doamna prefect! Doamna prefect, de ce fugiţi şi dumneavoastră de noi?

Din cei patru agresori, doar unul a fost arestat

Ieri, mascaţii au descins în locuinţele grupării interlope.

Între timp, şeful poliţiei Giurgiu a fost înlocuit cu şeful Poliţiei Sectorului 1.

Cms. şef Ionuţ Dana, şeful IPJ Giurgiu: Vă asigur că în următoarea perioadă vom lua toate măsurile şi vom depune tot efortul pentru a asigura liniştea cetăţenilor oraşului Bolintin.

Georgian Drăgan, Poliția Română: Verificăm în afară de situaţia operativă, infracţiuni şi contravenţii, verificăm şi petiţiile depuse de cetăţeni. Această analiză trebuie efectuată pt a avea o oglindă cât mai clară a tot ceea ce s-a întâmplat acolo. 

Din cei patru agresori care apar pe filmare, doar cel care a aruncat cu pavela a fost arestat pentru 30 de zile.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Nicolae, șoferul de microbuz ucis la Bolintin-Vale, condus pe ultimul drum. Bărbatul lasă în urmă doi copii mici