Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV: Momentul în care Nicolae, șofer de microbuz, a primit o piatră în cap și a căzut secerat, în Bolintin-Vale

Observator a obţinut în exclusivitate imaginile de la uciderea şoferului de maxi-taxi din Bolintin-Vale. Pe filmarea de câteva secunde surprinsă de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum bărbatul aleargă după trei indivizi, apoi cade secerat, lovit de bolovan. Vă avertizăm, imaginile vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 13.01.2022, 19:58

Vezi și

Sub asediu şi sub paza mascaţilor. Bolintin-Vale, un orăşel de lângă Bucureşti a fost declarat zonă specială de siguranţă publică, de teama revoltelor declanşate de uciderea unui şofer de maxi-taxi. Bărbatul a fost lovit cu o piatră de membrii unei grupări violente care de ani de zile terorizează localnicii. Poliţia a tras chiar şi un foc de avertisment ca să potolească mulţimea.

Proteste în Bolintin-Vale, crima a revoltat comunitatea locală

Hotărâţi să-şi facă singuri dreptate, sute de oameni s-au adunat în faţa locuinţelor grupării de romi care a îngrozit oraşul. Revolta a fost înăbuşită cu un foc de avertisment.

De duminică, oraşul fierbe. Atunci, un şofer de maxi-taxi, tată a doi copii, a fost ucis fără vină. Bărbatul nu era în cursă. Mergea împreună cu nişte rude spre Bucureşti după ce îşi vizitase mama, în Bolintin-Vale. Patru persoane s-au pus în faţa microbuzului şi l-au forţat să oprească. Au urcat sub pretextul că vor să caute "o femeie şi un copil". 

Ştefan, nepotul victimei: Unchiul meu a crezut că ei vor să meargă la Bucureşti. A zis: ''Băi, hai să-i luăm şi pe ei, poate au rămas fără maşină''. Au început să îl înjure, să dea bere pe el, i-au făcut pană la maşină cu un cuţit. 

Şoferul a reuşit să-i dea jos, a plecat de pe loc, dar a observat că are pană. În momentul în care a coborât, a fost lovit cu o pavelă în cap şi a căzut secerat. Doar cel care a aruncat cu piatra a fost arestat, ceilalţi trei sunt liberi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV: Momentul în care Nicolae, șofer de microbuz, a primit o piatră în cap și a căzut secerat, în Bolintin-Vale