Antena Meniu Search
x

Video "Nicule, să nu faci ceva la fete!" Mama gemenelor înjunghiate de tată a încercat disperată să le salveze de bărbatul bântuit de nebunie

Poveste terifiantă, într-o familie aparent fericită şi împlinită din Roman. Un tată şi-a înjunghiat soţia şi gemenele abia născute, în timp ce dormeau, sub privirile fiului cel mare. Unul dintre bebeluşi a murit, iar celălalt se luptă pentru viaţă. Individul ar fi suferit de depresie, dar a refuzat să meargă la medic. Vă avertizăm că detaliile vă pot afecta emoţional!

de Angela Bertea

la 06.11.2021, 19:29

Vezi și

Soacra criminalului: ”El nu dormea noaptea, el se plimba aşa, prin casă. Te trezeai cu dânsul ca un strigoi”. 

Vecin: ”A trezit-o din somn, a venit direct la ea cu cuţitul. Era speriată şi tot striga: "Nicule, să nu faci ceva la fete!"

Bântuit de nebunie. Aşa este descris bărbatul care şi-a înjunghiat soţia şi cele două fetiţe gemene. În timpul atacului furibund, băiatul de 10 ani a fost trezit de gălăgie şi a mers în dormitorul părinţilor. Şi-a surprins tatăl cu cuţitul în mână. A luat-o la fugă înfricoşat şi s-a refugiat în blocul în care stătea colegul lui de clasă. Vecin: ”Era foarte speriat, tremura. N-am reuşit să înţelegem de la el ce s-a întâmplat, că "tata, cuţitul".

Mama gemenelor a fugit din casă, după fiul cel mare

Pe acelaşi subiect

Rănită, mama a reuşit şi ea să iasă afară din casă, dar n-a putut să-şi ia cele două fetiţe gemene, în vârstă de două luni şi jumătate.

După ce au spart uşa, poliţiştii au găsit o scenă care i-a şocat chiar şi pe ei, obişnuiţi cu nenorocirile. Tatăl încercase să-şi omoare şi cele două fetiţe. Una dintre ele era înjunghiată în inimă. Medicii nu au mai putut s-o salveze. Cealaltă fetiţă a fost dusă cu elicopterul la Iaşi. Medicii au operat-o timp de două ore şi jumătate. Pe corpul bebeluşului au numărat 10 lovituri de cuţit.

Dr. Lavinia Ionescu, purtător de cuv Spitalul de copii Sf. Maria: ”O stare generală gravă şi un prognostic rezervat. Se fac eforturi foarte mari de a o salva”.

Tatăl criminal ar fi refuzat să se trateze pentru depresie

Când a fost încătuşat, părintele-monstru avea tricoul pătat de sânge. Potrivit unor surse, în faţa anchetatorilor ar fi spus că îi pare rău că nu era şi soacra acolo. Femeia ar fi încercat de mai multe ori să-l convingă să facă un control psihiatric după ce, în vară, ar fi intrat într-o depresie. Şi el, şi părinţii lui s-au opus.

Soacra suspectului: ”El era cu cuţitul în mână şi făcea în masă la bucătărie aşa, bătea cu el. Mergea prin casă mormăind aşa, deci nu înţelegeai nimic din ce spune. "Măi, Nicu, hai să mergem la medic, hai să consultăm un medic!"

Tatăl care și-a înjunghiat fetițele ar fi suferit de depresie

Depresia s-ar fi declanşat din cauza afacerii, cred apropiaţii. Bărbatul de 40 de ani avea o firmă de termopane.

Soţia a fost dusă la audieri cu mâinile bandajate. Fratele ei, angajat SMURD, i-a fost alături.

Vecină: ”Erau părinţii lui pe o bancă. Unul din părinţi ar fi spus: "Ai văzut că trebuia să fie internat!"

Suspectul este audiat de dimineaţă. Ar putea fi reţinut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Nicule, să nu faci ceva la fete!" Mama gemenelor înjunghiate de tată a încercat disperată să le salveze de bărbatul bântuit de nebunie