Antena Meniu Search
x

Video Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, ar fi suferit de depresie. ”Acum o săptămână l-au găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie”

Vecinii bărbatului din Roman care și-ar fi înjunghiat fiicele gemene, în vârstă de trei luni, una dintre ele decedând la spital, sunt în stare de șoc. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie și spun că bărbatul ar fi suferit de depresie după un tratament pentru slăbit.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 16:54

Vezi și

Un vecin spune că tatăl fetițelor, care lucra la o firmă de termopane, ar fi rămas fără serviciu în ultima perioadă și că ar mai fi avut episoade de cădere nervoasă. 

”A fost soacra-sa acum o săptămână la soacra mea și a povestit un pic problemele, nu prea a vrut să spună. Cică l-ar fi găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie și i-ar fi spus că dacă moare el să aibă grijă de părinții lui”, a spus vecinul familiei. 

”Deci el ceva probabil că a avut în cap”, a mai spus vecinul

Mama fetițelor și-a luat băiețelul de mână și a fugit la o vecină

Pe acelaşi subiect

O altă femeie din bloc spune că a auzit cum mama gemenelor și-a luat fiul cel mare de mână și a fugit la o vecină să ceară ajutor. Ulterior, când a ieșit din bloc, i-ar fi văzut pe părinții tatălui criminal când stăteau pe o bancă, iar unul dintre ei ar fi spus: ”ai văzut că trebuia să fie internat”. 

”Deci părinții știau ceva, era o depresie. Imi pare rău, păreau oameni deosebiți”, a spus și vecina familiei.

Fetița care a supraviețuit atacului a fost operată, însă prognosticul medicilor este unul rezervat. Managerul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf.Maria” Iaşi, Med. Pr. Dr. Alina Belu a precizat că fetiţa a fost operată şi este ventilată mecanic până starea ei de sănătate se va ameliora. Ea a adăugat că momentat starea fetiţei este stabilă, însă prognosticul este rezervat, având în vedere că leziunile au fost multiple, la capsula hepatică şi la intestin.

Fetița care a supraviețuit atacului este ventilată mecanic

„Pacientul este momentan stabil, cu un prognostic rezervat, având în vedere că şocul traumatic a fost sever. Riscurile cele mai mari sunt cele legate de tot ce înseamnă funcţionalitatea organelor interne care au fost lezate. A fost lezată capsula hepatică, intestinul şi vedem cum va fi evoluţie postoperatorie. Da, este ventilată, reechilibrată hemodinamic. Probabil că va rămâne ventilată mecanic până starea se va ameliora”, a declarat managerul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf.Maria” Iaşi, Med. Pr. Dr. Alina Belu.

Întrebată dacă bebeluşul va mai avea nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale, managerul Spitalului de Copii din Iaşi a răspuns: „Momentan nu ne putem pronunţa. În funcţie de evoluţia pacientului. Să nu uităm că a venit cu stomacul în afara cavităţii abdominale”.

Tatăl gemenelor nu era băut în momentul atacului

Anchetatorii au precizat că bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul comiterii faptei şi nici nu fusese în atenţia poliţiştilor cu vreo acţiune violentă.

Cazul este cercetat de poliţişti sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tatăl care şi-a înjunghiat fiicele gemene, la Roman, ar fi suferit de depresie. ”Acum o săptămână l-au găsit cu cuțitul la gât prin bucătărie”