Antena Meniu Search
x

Un tată și-ar fi înjunghiat fetițele gemene și soția, într-un apartament din Roman. Unul dintre copii a murit

Un tânăr din Neamț este suspectat că și-a înjunghiat fetițele gemene, în vârstă de nici 3 luni de zile, și soția. Din păcate, una dintre copile a murit. Tragedia a avut loc în această dimineață, într-un bloc din municipiul Roman.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2021, 19:02

Un tată și-ar fi înjunghiat fetițele gemene și soția, într-un apartament din Roman. Unul dintre copii a murit - amator

Alarma la 112 a fost dată, în această dimineață, în jurul orei 8.

Potrivit unor surse, un bărbat i-a alertat pe polițiștii din Roman cu privire la o agresiune din partea unui tânăr asupra soției sale, într-un apartament vecin.

Fetițe gemene, găsite înjunghiate într-un apartament din Roman

Ajunși la fața locului, oamenii legii au forțat ușa apartamentului și au pătruns în locuință, unde au avut parte de o imagine înfiorătoare: cele două fiice gemene ale tânărului, în vârstă de nici 3 luni de zile, erau înjunghiate în zonă inimii, respectiv a abdomenului.

Pe acelaşi subiect

Copilele și soția individului au fost transportați de urgență la spital, însă una dintre fetițe a murit.

"În această dimineață, au fost transportate la CPU Roman trei victime. Două fete, gemene, de două luni și jumătate. Una dintre ele în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal. S-a făcut resuscitare, dar din păcate fără răspuns.A doua fetiță avea răni înjunghiate abdominale. A fost transportată cu elicopterul la spitalul Sf Maria Iași. De asemenea mama acestor fetițe este în CPU sub supraveghere, are 34 de ani, dar nu prezintă leziuni amenințătoare de viață", a declarat Andreea Trifan, purtător de cuvânt al spitalului Român.

Surioara supraviețuitoare, transportată la Spitalul „Sf. Maria” din Iași

Surioara geamănă a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. De asemenea, mama celor două fetițe, în vârstă de 34 de ani, este în stare stabilă, la spitalul din Roman. 

"Am fost apelați prin 112, pentru transferul cu elicopterul SMURD Iași, pentru un copil, un bebeluș de gen feminin, 2 luni, cu o plagă înjunghiată la nivel abdominal. Copilul era conștient, plângea, a fost pansat de către colegii de la CPU Roman, a fost stabil pe timpul transportului și l-am predat în Iași, către spitalul de pediatrie Sf Maria, pentru intervenție chirurgicală, Sperăm ca evoluția acestei fetițe să fie una favorabiă", a declarat prof. Dr Diana Cimpoeșu, medic șef SMURD Iași.

Aceleși surse susțin că, în timpul conflictului, fiul celor doi soți, în vârstă de 10 ani, a fugit din locuința părinților, la un vecin, ulterior fiind transportat la spital, cu atac de panică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tată și-ar fi înjunghiat fetițele gemene și soția, într-un apartament din Roman. Unul dintre copii a murit