Antena Meniu Search
x

Video Gemene de nici 3 luni de zile, înjunghiate în casa familiei din Neamț. Mama copilelor și fiul cel mare au cerut ajutor în vecini

O tragedie a avut loc, în această dimineaţă, în judeţul Neamţ. Un tată este suspectat că şi-a înjunghiat fetiţele gemene, în vârstă de nici 3 luni, iar din păcate una dintre copile a murit. Bărbatul şi-ar fi agresat şi soţia în urma unui conflict cu aceasta.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 15:26

Vezi și

Un vecin a fost cel care a sunat, în jurul orei 8.00, la 112, și a anunțat că într-un apartament s-au petrecut acte de agresiune. El a fost alertat chiar de mama copiilor, care a reușit să fugă împreună cu băiețelul de 9 ani, din apartament.

Suspect în acest caz este chiar tatăl gemenelor, care în acest moment este reținut pentru audieri. Poliţiştii au forțat ușa si a intrat în locuință, iar imaginea descoperită a fost una șocantă. Două fetițe, in vârstă de doar cateva luni, erau înjunghiate în zona toracelui, respectiv a abdomenului. 

O fetiță a murit, sora ei este în stare gravă la spital

Gemenele, împreună cu mama lor, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe Roman.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, una dintre fetițe a murit în urma rănilor, iar pentru cea de-a doua fetiță a fost solicitat un elicopter și a fost transportată, la spitalul Sf Maria din Iași.

Mama lor a primit îngrijiri la spitalul din Roman. 

Cel de-al treilea copil, băiețelul, ar fi suferit doar o rană la un deget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gemene de nici 3 luni de zile, înjunghiate în casa familiei din Neamț. Mama copilelor și fiul cel mare au cerut ajutor în vecini