Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "N-o fi văzut... Dumnezeu ştie!" Aripi frânte pentru Andreea, la doar 18 ani. O decizie luată în grabă i-a fost fatală

Tragedie, ieri, pe un drum judeţean din Buzău. O tânără în vârstă de 18 ani a murit după ce a fost lovită de un TIR. Nenorocirea s-a petrecut după ce fata a coborât dintr-un microbuz și a încercat să traverseze soșeaua prin spatele acestuia. Medicii de pe ambulanţă au încercat minute bune să o resusciteze pe fată, din păcate, fără rezultat.

de Adrian Bonciu

la 05.09.2024 , 08:38

Andreea abia împlinise 18 ani şi avea toată viaţa înainte. O decizie luată în grabă i-a fost fatală.

A murit spulberată de TIR, după ce a coborât din microbuz

Tânăra abia coborâse dintr-un microbuz şi a vrut să traverseze şoseaua prin spatele acestuia.

Vezi și

"Fata o cunoşteam, o cunoşteam de la şcoală, a fost elevă aici la şcoală. Ştiu că părinţii ei au casă aici, cred că locuiesc la Buzău. O fi venit acasă. A coborât din autobuz. Nu s-o fi asigurat, s-o fi asigurat, n-o fi văzut.. Dumnezeu ştie!", spune o femeie.

Pe acelaşi subiect

Şocant este că şoferul microbuzului din care a coborât tânăra și-a continuat traseul, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. 

Localnicii sunt îngroziţi de tragedie

Oamenii din sat sunt îngroziți de tragedia care s-a petrecut şi cred că accidentul nu ar fi avut loc dacă fata s-ar fi gândit de două ori înainte de a încerca să traverseze. "Nu e vinovat nici şoferul. Accident la şosea, aici, că a dat un TIR peste o fetiţă şi fetiţa a coborât din microbuz. Şoferul nu a putut să evite. Dacă i-a apărut înainte nu a avut ce să facă", explică o localnică. 

Camionul era condus de un bărbat de 34 de ani, din Ialomița, care s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. "În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Adrian Roşioru, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Familia fetei se pregăteşte acum pentru înmormântare.

Adrian Bonciu Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "N-o fi văzut... Dumnezeu ştie!" Aripi frânte pentru Andreea, la doar 18 ani. O decizie luată în grabă i-a fost fatală