Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 18 a murit călcată de TIR, pe un drum din Buzău. Ar fi încercat să traverseze prin spatele unui microbuz

Grav accident de circulație, în această dimineaţă, pe un drum din localitatea Lipănescu, comuna Scutelnici, judeţul Buzău. O fată de 18 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovită de un TIR. Din primele informaţii, nenorocirea s-ar fi produs în momentul în care tânăra ar fi încercat să traverseze prin spatele microbuzului din care tocmai ce coborâse.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 12:26

Potrivit IPJ Buzău, din primele date a reieşit că un camion de mare tonaj condus dinspre Scutelnici către Pogoanele, de către un şofer de 34 de ani, din Ialomiţa, a surprins şi a accidentat mortal o tânără de 18 ani, pieton care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Filmul tragediei

Se pare că fata de 18 ani ar fi coborât dintr-un microbuz și ar fi traversat ulterior prin spatele acestuia, moment în care a fost lovită de un camion. Din păcate, tânăra a decedat.

Vezi și

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O fată de 18 a murit călcată de TIR, pe un drum din Buzău. Ar fi încercat să traverseze prin spatele unui microbuz