Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Andreea a murit la doar 18 ani, într-un accident înfiorător. Filmul tragediei care a îndoliat o familie din Buzău

Andreea, o adolescentă de 18 ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier violent, pe un drum din judeţul Buzău. Fata a fost lovită în plin de un TIR, în momentul în care încerca să traverseze drumul prin spatele unui microbuz.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 14:41

Durere mare într-o familie din comuna buzoiană Scutelnici, care şi-a pierdut fiica de 18 ani, în această dimineaţă, într-un accident cumplit.

Adolescenta coborâse dintr-un mijloc de transport în comun, la intrarea în satul Lipănescu din comuna Scutelnici, judeţul Buzău, şi a vrut să traverseze pe cealaltă parte a străzii, moment în care a fost lovită în plin de un camion. 

Andreea a murit la 18 ani, într-un accident înfiorător

Vezi și

Potrivit IPJ Buzău, vehiculul de mare tonaj era condus dinspre Scutelnici către Pogoanele, de către un tânăr de 34 de ani, din Ialomiţa, care nu a putut face nimic pentru a evita impactul. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au putut nici ei decât să constate decesul fetei. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Andreea a murit la doar 18 ani, într-un accident înfiorător. Filmul tragediei care a îndoliat o familie din Buzău