Antena Meniu Search
x

Video "O iubesc!" Momentul în care tânărul baricadat 15 ore pe balconul fostei iubite din Chiajna este scos din bloc de mascaţi. Imagini cu intervenţia poliţiei

Se spune că iubirea nu ţine cont de limite, însă în acest caz nu a mai ţinut cont nici de lege! După o amplă şi spectaculoasă operaţiune de salvare, care a durat 15 ore, poliţiştii au reuşit să îl scoată din casă pe bărbatul de 38 de ani care a pus pe jar o armată întreagă. Individul, baricadat pe balconul unui bloc din Chiajna, în locuinţa fostei iubite, a cântat neîncetat la chitară. Pentru a-i atrage atenţia femeii, între două acorduri, ameninţa că se aruncă în gol. A ajuns acolo după ce a încălcat două ordine de protecţie. Şi nu este un caz singular, aseară în Sectorul 5, un tânăr de 26 de ani a ameninţat ore în şir că se aruncă de la etajul 9.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.03.2024, 08:37

Vezi și

Mai mult decât atât, o iubesc!

Pare o declaraţie de iubire, pe sufletul oricărei femei. În realitate însă, individul îndrăgostit a ţinut cu sufletul la gură o armată de oameni, poliţişti, negociatori, pompieri sau vecini, după ce a ameninţat că se aruncă de pe balconul fostei iubitei.  

Tânărul "cântăreţ": Domnişoara Laura, cu care am avut o relaţie de 2 ani de zile, aparent s-a văzut cu un individ, în data de 5 decembrie.

Timp de aproape 15 ore, bărbatul a fost protagonistul unui show care întrece orice scenariu de film. Cu un plan bine pus la punct, individul a reuşit să intre în apartamentul femeii, unde i-a aplicat... o corecţie. Speriată, femeia l-a împins pe balcon, iar apoi a blocat uşa.

Pe acelaşi subiect

Tânărul "cântăreţ": Am făcut o manevră. Am vorbit cu un curier şi i-am zis "sună tu, ca să ştie că e surpriză!". Ea mi-a deschis uşa şi practic am încălcat amândoi ordinul de protecţie. Am lovit-o după ce dânsa a spus că de ce mă loveşti, nu mai da în mine, fără ca eu să o lovesc. 

Serenadă presărată cu ameninţări, în Chiajna

Cu fostul iubit închis pe balcon, victima a sunat la 112, dar nimic nu au părut să îl intimideze pe agresor. Mai mult, bărbatul a susţinut şi un concert pentru public.  

Tânărul "cântăreţ": Eu ar trebui să nimeresc acordul, îmi cer scuze, e un pic dezacordată! Şi am găsit-o cu altcineva! 

După nenumărate încercări eşuate de a îl scoate din apartament, în cele din urmă, mascaţii au acţionat după un plan întocmit chiar de adjunctul inspectoratului de poliţie Ilfov.

Daniel Alexandru Bălan, adjunct IPJ Ilfov: Am reuşit extragerea bărbatului în condiţii de siguranţă, după mai bine de 14 ore de cercetări. 

Anne Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov: Bărbatul de 39 de ani, care a refuzat să iasă din locuinţă, a fost condus la poliţia Chitila pentru cercetări.

Individul s-a ales acum cu un dosar penal pentru mai multe infracţiuni.

Un alt tânăr a vrut să se arunce de la etajul 9, în Bucureşti

Tot seara trecută, un alt tânăr de 26 de ani a vrut să se arunce în gol de la etajul 9 al unui bloc din sectorul 5. Surse Observator spun că individul a mai fost internat în trecut la spitalul Obregia pentru probleme psihice. Speriaţi, vecinii au dat imediat alarma. 

Bărbat: Din ce spun alţii, de la ora 3 ar fi acolo, să se arunce, să facă ceva. Să se arunce, să se sinucidă. El este om bun. Nu-l vedeam a face lucrul acesta. 

Deşi la faţa locului au ajuns zeci de echipaje, nimeni nu a reuşit să-l înduplece pe sinucigaş. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Bărbatul de 26 de ani ameninţă că se aruncă de la fereastră, în gol. Sunt aproape 30 de metri de jos până la etajul 9, acolo unde stă aplecat pe fereastră. 

În cele din urmă, poliţiştii au intrat în forţă în apartament şi au reuşit să îl imobilizeze pe individ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "O iubesc!" Momentul în care tânărul baricadat 15 ore pe balconul fostei iubite din Chiajna este scos din bloc de mascaţi. Imagini cu intervenţia poliţiei