Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr s-a baricadat în apartamentul fostei iubite şi ameninţă că se aruncă de la etaj, în Chiajna. Iese din când în când pe balcon şi cântă la chitară

Alertă la doi paşi de Capitală. De câteva ore, un bărbat ameninţă că se aruncă de la etajul 5 al unui bloc din Chiajna. Individul s-a baricadat în casa fostei iubite de unde iese din când în când pe balcon ca... atenţie!... să cânte la chitară. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 21.03.2024, 13:24

Vezi și

În prezent, sunt mai mulţi negociatori care încearcă să-l convingă pe bărbat să iasă din casă. Sunt aici încă de la ora 10.00. Individul iese pe balcon, ameninţă că se aruncă şi intră înapoi în apartament. 

Un tânăr ameninţă că se aruncă de la etaj, în Chiajna. Pompierii au pus perna gonflabilă

La faţa locului sunt şi echipaje de pompieri, care au pus deja o pernă gonflabilă. Se aşteaptă la cel mai rău scenariu, însă  speră, totuşi, că îl vor convinge pe bărbat să coboare.

Din informaţiile obţinute de reporterii Observator, acesta s-ar fi dat drept curier, intrând astfel în casa fostei iubitei. Din fericire, femeia a reuşit să iasă şi este acum în custodia poliţiştilor.

Însă, el a rămas în locuinţă şi ameninţă că se aruncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a baricadat în apartamentul fostei iubite şi ameninţă că se aruncă de la etaj, în Chiajna. Iese din când în când pe balcon şi cântă la chitară