Antena Meniu Search
x

Video O mașină zboară peste giratoriu și ia foc la câțiva metri de o stație GPL, o alta întoarce și merge pe interzis. Imagini incredibile filmate la Ovidiu

Imagini incredibile filmate pe șoselele din România. De această dată înregistrarea șocantă vine din Constanța, localitatea Ovidiu mai precis, acolo unde o cameră de supraveghere a surprins momentul în care un șofer zboară cu mașina peste un sens giratoriu, în timp ce un altul se chinuie să întoarcă și să-și continue drumul pe contrasens.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.08.2022, 23:22

Vezi și

Imaginile au fost filmate astăzi, la primele ore dimineții.

Un șofer a fost la un pas să producă o nenorocire, după ce a intrat cu viteză în sensul giratoriu din Ovidiu și s-a înfipt cu mașina într-un atelier auto, lângă o stație GPL. În urma impactului violent, autoturismul a luat foc. Câțiva metri mai la stânga și întreaga stație ar fi explodat.

În timp ce mașina venea cu viteză și zbura peste giratoriu, camera de supraveghere a filmat un al doilea șofer, la fel de "talentat". Aflat pe sensul opus, omul se chinuie să întoarcă mașina pe interzis și chiar reușește, la un moment dat. Rulează câțiva metri pe contrasens, însă se sperie și oprește în momentul în care îl vede pe celălalt șofer înfigându-se în atelierul auto.  

Mașina a ars aproape în totalitate, doi tineri au ajuns la spital

Pe acelaşi subiect

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, salvatorii constănțeni au intervenit la locul accidentului cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD, precum și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

"În cursul acestei dimineți, după ora 04.30, am fost solicitați, prin apel la numărul unic de urgență 112, să intervenim, în localitatea Ovidiu, la un accident rutier urmat de un incendiu ce se manifesta la un atelier auto. Au fost alocate, ca mijloace de intervenție, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, două ambulanțe SMURD, precum și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța", este informarea celor de la ISU.

Miltarii constănțeni au mai precizat că, în uma accidentului, doi tineri de până în 25 de ani au ajuns la spital, iar mașina a ars în proporție de 90%.

De asemenea, au fost afectați de flăcări doi pereți ai halei atelierului auto.

Accident mortal la intrarea în Constanța, filmat de camere

La sfârșitul lunii trecute, un alt accident teribil a fost filmat la intrarea în Constanța. În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum un BMW vine cu vitează dinspre Valu lui Traian, sare peste sensul giratoriu, se izbește de un stâlp și se răstoarnă în curtea unei reprezentanțe auto. În urma impactului puternic motorul maşinii a fost aruncat la câţiva metri distanţă de restul caroseriei. Din păcate, bărbatul care se afla la volan a murit.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O mașină zboară peste giratoriu și ia foc la câțiva metri de o stație GPL, o alta întoarce și merge pe interzis. Imagini incredibile filmate la Ovidiu