Antena Meniu Search
x

"Cati, prea devreme ai plecat!". Două fetiţe vor crește fără mama lor, după un accident cumplit la ieșirea din Constanța

Tragedie fără margini în urma unui cumplit accident produs luni, la ieșirea din Constanța. Cătălina era împreună cu cele două fetițe ale ei și traversau strada, când o mașină le-a spulberat chiar pe trecerea de pietoni. Din păcate, tânăra mamă a suferit răni grave și s-a stins a doua zi, pe patul de spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.08.2022, 13:30

"Cati, prea devreme ai plecat!". Două fetiţe vor crește fără mama lor, după un accident cumplit la ieșirea din Constanța - Facebook

Două fetițe mici, de 2 și 6 ani, n-o vor mai îmbrățișa niciodată pe cea care le-a dat viață, din cauza unui cumplit accident. Luni, 8 august, la ieșire din Constanța, spre Cumpăna, cele două micuțe și cea care le-a dat viață traversau împreună strada când o mașină condusă de un șofer în vârstă de 22 de ani le-a lovit chiar pe trecerea de pietoni.

La fața locului au intervenit medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța, care le-au acordat primul ajutor. Cele trei au fost găsite conștiente, fiind transportate la spitalul județean. Fata cea mică a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar cea mare, de 6 ani, doar escoriații.

Din păcate, tânăra mamă, în vârstă de doar 36 de ani, a suferit răni puternice în zona capului şi s-a stins din viață a doua zi, pe patul de spital.

"Din Rai, să le arăți fetițelor cum să crească fără mama lor"

Pe acelaşi subiect

Mâine, Cătălina va fi condusă pe ultimul ei drum. Îi vor fi alături familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o și iubit-o. Pe rețelele de socializare curg neîncetat zeci de mesaje de condoleanțe.

"Drum bun spre cer, înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine...Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace!"

"Dumnezeu sa te ierte, Cati tu esti un inger prea devreme ai plecat!"

"Offf, Dumnezeu sa o odiheasca pe matușica mea draga si scumpa"

"Drum lin catre îngeri și acolo de sus ai grije de fetitele tale dale putere sa meargă mai departe asa cum le-ai dat și iubirea ta nemărginită!"

"Drum lin către îngeri, draga mea prietenă!!! Sincere condoleanțe!!!"

"Drum lin Cătălina, Dumnezeu te-a vrut lângă El cu toate că mai aveai multe de făcut aici. Odihnește-te în pace. Condoleanțe familiei îndurerate!"

"Pacat de tineretea ei. Copilele nu mai zic ca au ramas fara mama este ff greu".

"Cătălina, să ai grijă de fetele din Rai și să le arăți cum să crească fără mama lor".

Șoferul de 22 de ani care a produs accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Cati, prea devreme ai plecat!". Două fetiţe vor crește fără mama lor, după un accident cumplit la ieșirea din Constanța