Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal din Constanța, filmat de camere. Șoferul a zburat cu BMW-ul peste sensul giratoriu de pe DN3, venind dinspre Valu lui Traian

Accidentul cumplit produs în această dimineață, la intrarea în Constanța, în urma bărbatul care se afla la volan și-a pierdut viața, a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum BMW-ul vine cu vitează dinspre Valu lui Traian, sare peste sensul giratoriu, se izbește de un stâlp și se răstoarnă în curtea unei reprezentanțe auto. În urma impactului puternic motorul maşinii a fost aruncat la câţiva metri distanţă de restul caroseriei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.07.2022, 22:49

Vezi și

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit în această dimineață, în urma unui teribil accident de circulație. Deși nu avea permis auto, s-a urcat într-un BMW, iar la intrarea în municipiul Constanța, a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a zburat peste un sens giratoriu, s-a izbit de un stâlp și s-a răsturnat de mai multe ori în curtea unei reprezentanțe auto. Impactul a fost atât de violent, încât motorul autoturismului a fost aruncat la câţiva metri distanţă de restul caroseriei. 

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. 

Bărbatul a rămas încarcerat între fiarele mașinii

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU Dobrogea, iar medicii s-au luptat mai bine de 40 de minute să salveze viaţa bărbatului prins între fiarele mașinii. Fără succes, însă.

Pe acelaşi subiect

"Pompierii militari au fost alertați de producerea unui accident rutier la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian (în dreptul reprezentanței Dacia). Au fost alocate o autospecială de stingere, doua SMURD (tip B și tip C) și o descarcerare. La fața locului, salvatorii au găsit autoturismul răsturnat, iar victima încarcerata. Aceasta a fost extrasă din mașină și s-au început manevrele de resuscitare, fără succes din păcate, victima prezentând leziuni incompatibile cu viața. Decesul a fost declarat de către echipajul SMURD C", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

La volan, fără permis auto

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că bărbatul care se afla la volanul mașinii nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

"Astăzi, în jurul orei 5.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3 în apropierea municipiului Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 40 de ani, a condus un autoturism și ar fi pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto. Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal din Constanța, filmat de camere. Șoferul a zburat cu BMW-ul peste sensul giratoriu de pe DN3, venind dinspre Valu lui Traian