Antena Meniu Search
x

Video "A intrat în staţia de autobuz!". Copil lovit de un SUV scăpat de sub control, în Baia Mare, după ce șoferul a făcut infarct la volan

Un copil de 13 ani, aflat într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină scăpată de sub control. Şoferul autoturismului a suferit un infarct în timp ce se afla la volan, iar maşina a intrat cu putere în refugiu. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 11.08.2022, 09:46

Vezi și

Accident. A intrat o maşină aici, în staţia de autobuz. E un om acolo jos.

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Lucaciu, din Baia Mare. Copilul aştepta autobuzul în staţie, când a zărit că o maşină scăpată de sub control vine spre el. Totul a durat câteva secunde, iar băiatul n-a reuşit să schiţeze niciun gest.

Omul cu maşina era aici, a urcat (n.r. trotuarul), o femeie a strigat tare şi când era maşina lângă mine am văzut-o, m-am speriat, am ridicat piciorul pe bancă şi m-a julit. 

Șoferul a suferit un infarct în timp ce se afla la volan

Pe acelaşi subiect

Şoferul suferise un infarct în timp ce se afla la volan. Maşina scăpată de sub control a ajuns iniţial într-o staţie peco, unde a acroşat un autoturism aflat la o pompă de alimentare. De acolo a ricoşat pe şosea, pe contrasens şi s-a oprit în staţia de autobuz. Chiar şi aşa, impactul a fost unul violent. Staţia a fost făcută praf, iar copilul s-a ales cu mai multe răni.

Tatăl copilului rănit: A zis copilul că îl doare capul, umărul şi la picior e julit. S-a speriat

La fața locului au intervenit imediat trei ambulanţe, iar medicii au reuşit să-i salveze viaţa şoferului. 

Oana Gonczi, purtător de cuvânt ISU Maramureș: Una dintre victime, de 57 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajul SMURD. Victima a fost resuscitată şi transportată la spital. 

Soția șoferului, în stare de șoc după accident

În maşină, pe locul din dreapta, se afla soţia bărbatului. Femeia a intrat în stare de şoc după impact.

A ieşit din maşină, era panicată, speriată, tremura.

Atât şoferul, cât şi soţia lui, dar şi copilul de 13 ani au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Bărbatul de 57 de ani este în stare gravă, internat în secţia de Terapie Intensivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "A intrat în staţia de autobuz!". Copil lovit de un SUV scăpat de sub control, în Baia Mare, după ce șoferul a făcut infarct la volan