Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător în Prahova, pe DN1A. Bărbat mort pe loc şi o femeie rănită, după ce s-au răsturnat cu maşina

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe drumul naţional 1A, în zona localităţii prahovene Măneciu, în apropierea graniţei cu judeţul Braşov. O a treia persoană aflată în autoturism a scăpat nevătămată.

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 18:36

Accidentul s-a petrecut duminică după-amiază după ce șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, moment în care mașina s-a răsturnat și a rămas pe plafon, in afara părții carosabile, transmite Poliția județeană Prahova.

In autoturism se aflau trei persoane, una dintre ele fiind găsită inconștientă la momentul sosirii echiapjelor de salvare. La fata locului au fost mobilizate un  echipaj de stingere și alte două pentru acordarea de prim ajutor.

Șoferul autoturismului nu a supraviețuit accidentului

Șoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani a murit pe loc după ce a suferit un stop cardio-respirator, manevrele de resuscitare fiind aplicate fără succes, transmite ISU Prahova. Cea de-a doua victimă, o femeie în vârstă de 46 de ani, găsită încarcerată și în stare de inconștienșă a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital.

Cea de-a treia persoană care se afla în autoturism a fost găsită în stare conștientă, refuzând să fie transportată la spital pentru investigații medicale. Accesul în zonă a fost îngreunat, poliţiştii au asigurat zona şi au dirijat traficul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător în Prahova, pe DN1A. Bărbat mort pe loc şi o femeie rănită, după ce s-au răsturnat cu maşina