Antena Meniu Search
x

O profesoară de 60 de ani, din Câmpulung Muscel, a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală

O femeie în vârstă de 60 de ani, cadru didactic la o unitate de învăţământ din municipiul Câmpulung Muscel, a murit, luni, după ce i s-a făcut rău la şcoală.

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 10:42

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta

"În această dimineaţă (...), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Şcolar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Conform sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale efectuează cercetări în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul şi luarea măsurilor legale care se impun, scrie Agerpres.

"Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal", precizează IPJ Argeş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O profesoară de 60 de ani, din Câmpulung Muscel, a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală