Antena Meniu Search
x

Video Secretară sub acoperire de la Primăria Giroc, filmată când ajută ofițeri DGA să recupereze tehnică audio din birouri

Scenariu demn de filme cu agenţi secreţi într-o primărie de comună din Timiş. Secretara care a înlesnit nu o dată, ci de două ori, accesul unor persoane necunoscute în instituţie, lucra de fapt sub acoperire pentru Direcția Generală Anticorupție Timiş. Bărbaţii, despre care se credea iniţial că ar fi fost ajutaţi de secretară să jefuiască primăria din Giroc, s-au dovedit a fi ofiţeri DGA, veniţi, de data aceasta, să îşi recupereze tehnica de supraveghere. Tot cu ajutorul secretarei. Imaginile au fost surprinse, din nou, de camerele de supraveghere. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.01.2024, 17:37

Vezi și

"Este anchetă internă la Primăria Giroc și o plângere penală la Poliție după ce secretara instituție ar fi permis accesul a două persoane mascate în primărie, după program, care ar fi scotocit prin câteva birouri, cu acordul ei. Inițial s-a crezut că ar fi hoți, însă șase zile mai târziu aceeași angajată a fost surprinsă cum intră dimineața, înainte de program, în instituție, și iese cu o plasă neagă pe care o predă unui necunoscut, care o duce încă 200 de metri pânî la o mașină neîmatriculată în Timiș, care o preia. Un site local de investigație a dezvăluit că persoanele necunoscute surprinse de camere ar fi agenți DGA care și-ar fi recuperat astfel tehnica de înregistrare audio pe care o instalseră în birou cu câteva zile mai devreme", a transmis reporterul Observator Iulia Pop.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale instituţiei se observă clar cum femeia îi lasă pe nişte indivizi cu feţele acoperite să intre în Primărie. Mai mult după ce au pătruns în instituție, aceștia au scotocit zeci de minute în biroul viceprimarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Secretară sub acoperire de la Primăria Giroc, filmată când ajută ofițeri DGA să recupereze tehnică audio din birouri