Antena Meniu Search
x

Video Pistolarul care și-a împușcat rivalul în plină stradă în Iași a fost extrădat din Republica Moldova. Fugise la vecini imediat după faptă

Pistolarul din Iaşi care şi-a împuşcat rivalul în plină stradă, apoi l-a abandonat într-o baltă de sânge şi a fugit din ţară, a fost extrădat azi.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 19:45

Vezi și

Autorităţile din Republica Moldova l-au adus până la Vama Sculeni de unde a fost preluat sub escortă de polițiștii Biroului Urmăriri Iași și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Individul de 31 de a ajuns în centrul de Arest Preventiv de la Iaşi.

Fugise în Moldova

Suspectul înarmat, care ar fi împuşcat din maşină un om la Iaşi, a fost găsit în Chişinău. Individul urmează să fie predat autorităţilor române. Poliţiştii spun că este un recidivist periculos, căutat şi de autorităţile italiene pentru infracţiuni cu violenţă. Victima lui este la Terapie Intensivă, iar medicii nu ştiu dacă va supravieţui. 

Atacul a fost fulgerător. Un singur glonţ a fost tras direct în ţintă. Ţinta era un bărbat de 40 de ani, care locuieşte în Alexandru cel Bun, unul dintre cele mai mari cartiere din Iaşi. Trăgătorul şi victima ar fi fost implicaţi în afaceri ilegale în Italia, spun anchetatorii. Ar apărea în acelaşi dosar cu condamnare din peninsulă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Pistolarul care și-a împușcat rivalul în plină stradă în Iași a fost extrădat din Republica Moldova. Fugise la vecini imediat după faptă