Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul mort la Cisnădie, condus de colegi pe ultimul drum. Radu a fost lovit cu maşina în timp ce dirija traficul şi s-a stins după două săptămâni de agonie

Un polițist local a fost lovit de un șofer, cu mașina, și târât câțiva metri. Totul s-a întâmplat în piața Centrală, într-un loc aglomerat. După incident, șoferul a fugit de acolo dar a fost găsit de polițiști câteva ore mai tarziu. Polițistul este acum internat cu mai multe leziuni, iar barbatul cercetat penal.

de Redactia Observator

la 01.03.2024, 11:00

Vezi și

Scenele şocante s-au petrecut în toiul zilei, chiar în piaţa centrală din Galaţi. 

Adrian Obreja reporter Observator: Poliţistul local era în această zonă şi se asigura să nu fie parcate pe locurile nepermise, exact cum fac şi colegii lui acum. Atunci a fost momentul când acel sofer l-a luat pe capotă şi l-a târât cativa metri. 

Poliţist local: L-ar fi întrebat să îl legitimeze şi el a refuzat. A tras de volan şi l-ar fi luat cu intenţie. 

Şoferii își pierd răbdarea și-și varsă nervii pe polițiștii locali

Pe acelaşi subiect

Zona este predispusă accidentelor şi asta din vina locurilor de parcare, care sunt insuficiente. Şoferii își pierd răbdarea și-și varsă nervii pe polițiștii locali. În urma accidentului, poliţistul de 49 de ani este acum internat în spital. Din fericire, rănile nu-i pun în pericol viaţa. 

Dr Ionuț Băneșanu, Spitalul Judeţean Galați: Rămâne în continuare internat pe secţia de neurochirurgie pentru leziuni la nivelul coloanei vertebrale. 

Șoferul de 40 de ani, a fugit de la locul accidentului. A fost identificat și chemat la secție de polițiști. Acum este cercetat penal de procurori.

Cătălin Constantinescu, IPJ Galaţi: Vătămare corporală din culpă, infracţiunea de părăsirea locului accidentului şi de asemenea comiterea infracţiunii de ultraj. 

Poliţistul spulberat la Cisnădie în timp ce dirija traficul, condus pe ultimul drum

Un caz asemănător, însă cu un final tragic s-a petrecut în localitatea Cisnădie din Sibiu când un agent de poliţie a fost lovit cu mașina în timp ce dirija traficul. A fost dus de urgență la spital, dar s-a stins din viaţă după două săptămâni de la accident.

Ieri, colegi din toată țara, rude, prieteni şi cunoscuţi l-au condus pe ultimul drum pe tânărul poliţist.

În urmă cu nici o săptămână, un alt caz s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Un poliţist din Capitală a fost lovit intenţionat de un şofer băut şi drogat. Ca printr-o minune, acesta a scăpat cu leziuni uşoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţistul mort la Cisnădie, condus de colegi pe ultimul drum. Radu a fost lovit cu maşina în timp ce dirija traficul şi s-a stins după două săptămâni de agonie