Antena Meniu Search
x

Video Şoferul drogat care a lovit un poliţist şi-a sunat tatăl în lacrimi: "Iartă-mă. Să nu îi zici nimic lui maică mea"

Şoferul drogat care a lovit cu maşina un poliţist, a fost filmat la Medicină Legală în timp ce-şi sună tatăl plângând. Recunoaşte că e de vină şi îi cere să ascundă totul de mama lui. Reporterii Observator au aflat că invidivul de 27 de ani nu e pentru prima dată anchetat. În trecut a mai încercat să omoare un tânăr, fost coleg de liceu, din răzbunare.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 19:40

Vezi și

Pe scaunul la Medicină Legală, cu cătuşe la mână şi plângând în hohote, individul de 27 de ani, nu mai e la fel de viteaz ca in trafic. Îşi sună tatăl şi îi mărturiseşte ce a făcut. Nu îi spune ca era să omoare un poliţist, ci doar că i a lovit maşina. În timp ce asistenta îi ia sânge pentru a stabili exact ce a consumat, face un plan ca sa ascunda totul de mama lui. "Nu ştiu ce e cu mine, iartă-mă! De nenorocit, de dobitoc, de prost", spune bărbatul.

La DrugTest, aparatul indică cocaină

În timp ce asistenta îi ia sânge pentru a stabili exact ce a consumat, face un plan ca sa ascunda totul de mama lui. "Să nu îi zici lu maică-mea nimic. Aia moare, te rog! Să nu îi zici nimic, te rog eu! Să îi zici că sunt plecat, nu ştiu...Se îmbolnăveşte şi moare!", mai spune acesta. La DrugTest, aparatul indică cocaină. Acelaşi drog e găsit si pe banii pe care îi avea în buzunar, dar şi în maşină. Alexandru Covaci nu e la prima ispravă de acest fel. În februarie 2016, când avea doar 19 ani, a dat intenţionat cu maşina într-un coleg de liceu care ieşea cu fosta lui iubită.

"Într-o zi când au ieşit să se plimbe cu motorul, el i-a urmărit cu maşina, i-a ajuns din urmă, l-a lovit pe băiatul meu intenţionat", a declarat Nicoleta-Emilia Asăvoaie, mama victimei. În momentul în care tânărul a coborât de pe motocicletă să-i ceară să-i lase în pace, Alexandru Covaci a accelerat şi l-a lovit în plin. "Eu am ajuns cu băiatul la operaţie, a avut o ruptură de menisc. La proces efectiv ne-a râs în nas. A recunoscut fapta după aproape doi ani de zile. Este un om periculos, un pericol public", a declarat Nicoleta-Emilia Asăvoaie, mama victimei.

Iniţial, individul a fost reţinut pentru tentativă la omor. În timpul procesului, încadrarea a fost schimbată în loviri şi alte violenţe. A primit un an de închisoare cu suspendare, plus alţi doi de supraveghere, în care trebuia să aibă un comportament exemplar. Imaginile surprinse însă vineri noapte arată că n-a putut să se ţină prea mult timp departe de belele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat care a lovit un poliţist şi-a sunat tatăl în lacrimi: "Iartă-mă. Să nu îi zici nimic lui maică mea"