Antena Meniu Search
x

Şofer, băut şi drogat, urmărit de poliţişti pe străzile din Capitală. Un agent a fost luat pe capota mașinii individului şi aruncat pe şosea

Incident şocant în această noapte în Capitală. Un individ băut şi drogat, care gonea cu maşina pe străzile Bucureştiului, nu a oprit la semnalele agenţilor, şi conform surselor Observator, aceştia au fost nevoiţi să scoată armele din dotare. Unul dintre poliţişti a fost rănit şi se află acum la spital.     

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 08:48

Vezi și

Agentul de poliție a fost luat pe capota mașinii individului care nu a oprit la semnalele acestuia. 

Polițistul a fost aruncat pe sosea în urma impactului violent, iar apoi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Individul și-a continuat fuga de poliție, până când a fost prins pe o stradă lăturalnică. În urma testării cu aparatul etilotest și drugtest, a reieșit că acesta consumase atât alcool, cât și cocaină. 

În mașina șoferului teribilist se aflau două tinere de 20 de ani. Acestea l-au cunoscut pe individ într-un local din Capitală. Bărbatul  s-a oferit să le ducă acasă. 

Tinerele au ieșit din mașină și au încercat să fugă atunci când acesta a fost prins de polițiști, dar au fost și ele prinse și duse la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Şofer, băut şi drogat, urmărit de poliţişti pe străzile din Capitală. Un agent a fost luat pe capota mașinii individului şi aruncat pe şosea