Antena Meniu Search
x

Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. Şoferul, oprit de agent pentru legitimare, l-a luat pe capotă şi a fugit

Un poliţist local din Galați a ajuns cu multiple leziuni la spital, marţi după-amiază, după ce ar fi fost lovit intenţionat cu maşina. Şoferul ar fi refuzat să fie legitimat, l-a luat pe capotă pe agent, apoi a fugit.

de Redactia Observator

la 29.02.2024, 14:51

Vezi și

Incidentul a avut loc în zona Pieței Centrale din Galaţi, agentul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență cu multiple leziuni. 

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, iar cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Conform jurnaliștilor locali, polițiștii ar fi identificat mașina cu care a fost lovit agentul local, urmând să fie depistat și șoferul care se afla la volan în momentul producerii incidentului. În funcţie de rezultatele cercetării procurorii ar putea decide schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor.

Poliţistul local din Cisnădie, lovit de mașină în timp ce dirija traficul. Agentul a murit la spital

Pe acelaşi subiect

Reamintim că, în noaptea de 13 spre 14 februarie, un polițist local de 37 de ani a ajuns în comă la spital, după ce a fost spulberat de un VW în timp ce dirija traficul, pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie. Din păcate, după două săptămâni de agonie, agentul a încetat din viață.

A suferit trei stopuri cardiace, iar cel din urmă i-a fost fatal.

Anchetatorii au schimbat încadrarea faptei, astfel că bărbatul care l-a spulberat cu maşina pe agent este acum cercetat pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Poliţist local din Galaţi, lovit intenţionat cu maşina. Şoferul, oprit de agent pentru legitimare, l-a luat pe capotă şi a fugit