Antena Meniu Search
x

Video Primele măsuri după tragedia din Odorheiu Secuiesc, unde doi elevi au murit. Ce amendă au primit primarul, secretarul și arhitectul șef

La mai bine de 2 luni de la tragedia de la Odorheiu Secuiesc, se iau şi primele măsuri. Primarul, secretarul şi arhitectul şef au fost amendaţi, în total, cu 10.000 de lei pentru autorizarea lucrărilor de la internatul care s-a prăbuşit peste copii.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 07:42

Doi elevi care erau cazaţi în internat au murit, în urma incidentului din 19 decembrie 2023. Inspectoratul de Stat în Construcţii Harghita a finalizat controlul la Primărie şi a decis impunerea a două măsuri.

Una dintre acestea propune ca o inspecţie generală a instituţiei să aibă loc luna viitoare. De altfel, activităţile realizate în unitatea de învăţământ vor fi raportate semestrial de acum înainte.

Pentru reabilitarea internatului Liceului Teoretic "Tamasi Aron", va fi nevoie de o nouă autorizaţie de construire şi a unui nou proiect tehnic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele măsuri după tragedia din Odorheiu Secuiesc, unde doi elevi au murit. Ce amendă au primit primarul, secretarul și arhitectul șef