Antena Meniu Search
x

Video Restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii, pe timpul nopţii. Cât timp vor dura lucrările şi ce trebuie să ştie şoferii

Circulaţia pe timpul nopţii va fi restricţionată în Pasajul Unirii, începând din această seară şi până pe 8 decembrie. Primăria Sectorului 4 a anunţat că va desfăşura lucrări de montare a 40 de ventilatoare şi peste 100 de stingătoare de incendiu. Astfel, şoferii sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în zonă, care vor dirija circulaţia în funcţie de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier, pe timpul nopţii, în intervalul 23.00 - 5.00. Anunţul vine la o lună după ce o maşină a fost cuprinsă de flăcări în pasaj şi a ars complet. 

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 20:09

Vezi și

Potrivit Primăriei Sectorului 4, începând din această seară şi până pe 08 decembrie a.c., circulaţia rutieră va fi restricţionată, pe timpul nopţii, în Pasajul Unirii. Astfel, în intervalul 23:00 - 05.00, şoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugaţi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în zonă, care vor dirija circulaţia în funcţie de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Mai exact, constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN, care vor definitiva astfel sistemul de ventilaţie/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare şi punere în siguranţă din vara acestui an.

În pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare

Mai mult, până pe 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare ce vor putea fi acţionate, în cazul în care situaţia o va impune şi, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie (cabluri electrice, panouri metalice de pe pereţii interiori şi de pe tavan).

Pe acelaşi subiect

Aceste lucrări se vor realiza pe timpul nopţii, tocmai pentru a afecta cât mai puţin traficul rutier din zonă.

O maşină a luat foc în Pasajul Unirii, luna trecută

Pe 18 octombrie, un incendiu a cuprins un autoturism în pasaj, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, circulaţia rutieră în pasaj fiind oprită. În autoturism, se aflau trei adulţi şi un bebeluş.

Au ieşit cu toţii în grabă şi au scos la timp şi bebeluşul, aflat într-o scoică pentru copii. La momentul incendiului, 100 de maşini tranzitau pasajul. 20 de oameni care au rămas blocaţi în pasaj au fost evacuaţi cu ajutorul pompierilor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Pasajul Unirii, redeschis la începutul lunii septembrie

Pasajul Unirii, unul dintre cele mai tranzitate pasaje din centrul Bucureştiului, s-a redeschis la începutul lunii septembrie, după ce a fost închis timp de 77 de zile, pentru reparaţii care au costat 12 milioane de euro. La pasaj au lucrat continuu mai multe firme de construcţii şi, atât ziua, cât şi noaptea, pe şantier au fost mai bine de 100 de muncitori. Pasajul a fost de altfel încadrat în urmă cu 3 luni în clasa 4 de risc, iar asta înseamnă că se impuneau reparaţii de urgenţă. Au fost reduse toate infiltraţiile din pasaj, au fost consolidaţi stâlpii de susţinere, a fost montat inclusiv un sistem anti noxe şi bineînţeles au fost turnate noi straturi de asfalt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Restricţii de circulaţie în Pasajul Unirii, pe timpul nopţii. Cât timp vor dura lucrările şi ce trebuie să ştie şoferii